Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târgul Micilor Meșteșugari și Antreprenori @ Magazinul Cocor din Capitala

0

 Vă invităm la Mărțișor: Târgul Micilor Meșteșugari și Antreprenori 2014, ediția a V-a! 

Se apropie luna Martisorului si, odata cu aceasta, deja traditionalul Targ al Micilor Mestesugari si Antreprenori 2014, editia a V-a!

 

Sâmbătă, 22 februarie 2014, la Magazinul Cocor din Capitală, în intervalul orar 10.00 – 14.00, la etajele 3 și 4, Asociația CONIL invită copiii să-și demonstreze talentele artistice, în combinație cu spiritul antreprenorial!

afis targ martisor 2014

Invitația se adresează tuturor grădinițelor și școlilor bucureștene care doresc să promoveze lucrările copiilor     (mărțișoare, felicitări, tablouri, lucrări 3D ș.a.) cu  tematica Mărțișorului și sosirea primăverii, la standurile special amenajate, într-un cadru inedit. Lucrările vor fi negociate și vândute chiar de către copii – părinților și publicului larg.

Suma astefl obținută va reveni, în procent de 50%, instituției participante, urmând ca procentul rămas, de 50%, să fie donat Asociației CONIL.

Banii astfel obținuți vor fi folosiți în cadrul asociației pentru organizarea de cursuri gratuite pentru copiii cu nevoi speciale, ca și pentru copiii din medii devaforizate, în cadrul programului “Cluburi Gratuite de Weekend”.

De la debut, până la actuala ediție, evenimentul și-a propus să sprijine afirmarea talentelor, încurajarea copiilor să dobândească spirit de afaceri, dezvoltarea capacității de comunicare și de lucru în echipă, promovarea grădinițelor participante la concurs și stabilirea unei relații de prietenie și de colaborare între grădinițe.

Nu în ultimul rând, ne propunem să ne distrăm împreună: târgul va fi animat de momente artistice speciale, ca și prin activitati recreative și distractive.

Organizator: Asociația CONIL

Partener: COCOR Store Bucuresti

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.