Târgul Micilor Meșteșugari și Antreprenori @ Magazinul Cocor din Capitala

0

 Vă invităm la Mărțișor: Târgul Micilor Meșteșugari și Antreprenori 2014, ediția a V-a! 

Se apropie luna Martisorului si, odata cu aceasta, deja traditionalul Targ al Micilor Mestesugari si Antreprenori 2014, editia a V-a!

 

Sâmbătă, 22 februarie 2014, la Magazinul Cocor din Capitală, în intervalul orar 10.00 – 14.00, la etajele 3 și 4, Asociația CONIL invită copiii să-și demonstreze talentele artistice, în combinație cu spiritul antreprenorial!

afis targ martisor 2014

Invitația se adresează tuturor grădinițelor și școlilor bucureștene care doresc să promoveze lucrările copiilor     (mărțișoare, felicitări, tablouri, lucrări 3D ș.a.) cu  tematica Mărțișorului și sosirea primăverii, la standurile special amenajate, într-un cadru inedit. Lucrările vor fi negociate și vândute chiar de către copii – părinților și publicului larg.

Suma astefl obținută va reveni, în procent de 50%, instituției participante, urmând ca procentul rămas, de 50%, să fie donat Asociației CONIL.

Banii astfel obținuți vor fi folosiți în cadrul asociației pentru organizarea de cursuri gratuite pentru copiii cu nevoi speciale, ca și pentru copiii din medii devaforizate, în cadrul programului “Cluburi Gratuite de Weekend”.

De la debut, până la actuala ediție, evenimentul și-a propus să sprijine afirmarea talentelor, încurajarea copiilor să dobândească spirit de afaceri, dezvoltarea capacității de comunicare și de lucru în echipă, promovarea grădinițelor participante la concurs și stabilirea unei relații de prietenie și de colaborare între grădinițe.

Nu în ultimul rând, ne propunem să ne distrăm împreună: târgul va fi animat de momente artistice speciale, ca și prin activitati recreative și distractive.

Organizator: Asociația CONIL

Partener: COCOR Store Bucuresti

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează