Târgul meşterilor populari, 08-11 mai 2009

0
„Zilele Scrumbiei”, la prima ediţie – Târgul meşterilor populari, la Cetate

„Astăzi, Portul Cultural „Cetate” va strânge laolaltă, cei mai iscusiţi meşteri populari din România şi Bulgaria, care vor întinde mesele pe malul Dunării şi îşi vor expune în lumina razelor de soare, minunile meşteşugite cu migală şi talent, confecţionate de-a lungul anului. Astfel, Federaţia Patronatelor din Regiunea „Oltenia” organizează în perioada 08-11 mai 2009 în Portul Cultural Cetate, judeţul Dolj, “Târgul de meşteşuguri şi Agroturism” manifestare în cadrul proiectului “Meşteşugurile şi agroturismul – între tradiţie şi cooperare în afaceri în zona transfrontalieră româno-bulgară.”

„Portul cultural Cetate este parte a Fundaţiei pentru Poezie “Mircea Dinescu”, ce se dezvoltă la 30 de kilometri de Calafat şi 70 de kilometri de Drobeta Turnu-Severin şi de Craiova.”
Continuarea pe site-ul Cuvântul Libertăţii

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează