Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman / Bucuresti, 25 februarie – 1 martie 2011

0

Veniti intre 25 februarie si 1 martie, la Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman!

Targul Martisorului la MTR

Sursa: comunicatedepresa.ro

300 de mesteri tarani, artisti plastici si studenti va asteapta sa targuiti martisoare cu vino-ncoa’: martisorul traditional de Bucovina sau Bistrita, martisoare de criza si suprarealiste, martisoare trendy, emo sau catchy, martisoare cat sa va incapa inima si buzunarul.

Nu vor lipsi nici martisoarele gastronomice: turta dulce, dulceturi, zacusca, gem de prune, kürtös kalács, prajiturele de Alexandria si de Baia Mare, suc de mere de Malancrav, miere si alte bunatati.

Pentru cei mici avem si martisoare jucate. Duminica, 27 februarie, ora 12:30, la Clubul Taranului, Trupa de copii a atelierului de teatru de la MTR, coordonat de Beatrice Iordan, va sustine piesa de teatru de animatie Zana din stejarul cu trei crengi. Piesa va fi insotita de muzica live.

Fie ca le veti lua de drag, pentru a le purta, fie ca le veti darui, fie credeti ca va vor aduce noroc sau ca va vor feri de rele, veti avea de unde alege.
Nu trebuie decat sa va abateti pe la noi in perioada 25 februarie – 1 martie 2011, intre orele 10:00 si 18:00.

Si nu uitati vorba ce se spune pe aici, prin Muntenia:

Cine poarta martisoare
Nu mai e parlit de soare!

Pret bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari)
Parteneri: Clubul Taranului, Cocor Media Channel, Lider Print
Parteneri media: 24-FUN, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, RFI, Romania libera, Observator cultural, Cultura, Zeppelin, Igloo, Ioana, HotNews, WebPR, Port.ro, LiterNet, Calendar evenimente, www.121.ro, www.modernism.ro, OnlineGallery, ArtClue, www.LumeBuna.ro, www.daciccool.ro, www.lacasuriortodoxe.ro, www.comunicatedepresa.ro.

Despre Muzeul Taranului Roman
Muzeul Taranului Roman se inscrie in familia europeana a Muzeelor de Arte si Traditii Populare. Posesorul unor colectii de obiecte deosebit de bogate, adapostit într-o cladire-monument istoric, in stil neo-romanesc, practica o muzeografie cu totul aparte, care i-a prilejuit în anul 1996 onoarea atribuirii trofeului EMYA – « European Museum of the Year Award ».


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează