Targul de Cultura, Traditie si Manufactura Romaneasca va avea loc de Ziua Romaniei

0

In perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2012 are loc Targul de Cultura, Traditie si Manufactura Romaneasca, in sala Panoramic a hotelului de 5 stele, Marshal Garden. Evenimentul este organizat de Russenart Communications, iar partenerul principal şi gazda evenimentului este HOTEL MARSHAL GARDEN 5*.

Evenimentul va dura 3 zile si va cuprinde activitati de prezentare a produselor, serviciilor şi tradiţiilor româneşti, seminarii, lansari, mese rotunde, degustări de băuturi româneşti cu tradiţie (vinuri, bere, tuica, siropuri etc.) precum şi degustări de produse tradiţionale româneşti: mâncăruri, prăjituri, gratare, produse de panificaţie.

Târgul de Cultură, Tradiţie şi Manufactură Românească are misiunea sa reînvie spiritul de mândrie pentru valorile autentice, româneşti si sa promoveze produsele, serviciile, tradiţiile culturale româneşti, meseriile aflate pe cale de dispariţie şi zonele mai putin cunoscute ale României.

În cadrul evenimentului vor fi invitaţi mesageri ai culturii româneşti, producători de artă populară si produse româneşti cu o istorie bogată, conace şi clădiri istorice, agenţii de turism care promovează zone pitoreşti ale ţării, mesteşugari populari, creatori ai unor obiecte realizate manual etc.

Pentru detalii despre eveniment, acceseaza www.targuldetraditie.wordpress.com.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează