Targul de carte Bookland ajunge la Alexandria

0

Targul de carte Bookland ii asteapta pe iubitorii de carte si cultura in Alexandria, in perioada 12-18 Martie 2012

Caravana Bookland face popas in Alexandria, in perioada 13-18 Martie, unde cititorii sunt asteptati,  timp de 6 zile, la Complexul Winmarkt, la cel mai mare targ de carte, care a poposit in orasul lor.

Echipa Bookland ii asteapta pe toti iubitorii de carti si cultura sa descopere noutatile in materie de lectura, auditii si vizionari.

Conceptul Caravanei Bookland este unul inovator, invitand cititorii la intalniri intr-un spatiu dedicat cumparaturilor, in cele mai mari centre comerciale din tara.

“Suntem la prima colaborare cu Bookland in reteaua de centre comerciale Winmarkt, si suntem foarte nerabdatori sa vedem care este raspunsul clientilor nostri. Ideea care a stat la baza aducerii unui targ de acest gen  in centrul comercial Winmarkt din Alexandria  a fost aceea a inlesnirii accesului la carte, pentru cumparatorii nostri fideli. Este un proiect ambitios care speram sa aduca un public numeros, pentru ca este o ocazie unica de a avea acces la ultimele aparitii editoriale ale unora dintre cele mai importante edituri din Romania”,  a declarat Marius Ionescu , Marketing Manager,  Winmarkt Alexandria.

 

Asadar, targul urban de carte Bookland ii asteapta  pe locuitorii orasului Alexandria si nu numai, in Complexul Winmarkt de marti, 13 martie pana duminica 18 martie.

Caravana Bookland va fi prezenta  in 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Povestea continua. Va asteptam!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează