Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târgu Jiu: Punct de informare și mini expoziție de fotografie în centrul orașului

0

 

Cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, Asociația Drumeții Montane va amplasa un punct de informare în centrul orașului Municipiului Târgu Jiu în data de 31 mai 2013 orele 16.30, mai precis în zona ”La Groapă” pentru a prezenta cetățenilor Festivalul Sporturilor Montane “Parangul Mare”, ediția a II-a . Totodata se va face și o mică expoziție de fotografie cu peisaje din traseul pe care îl veți parcurge în cadrul acestui eveniment.

Scopul acestui proiect este acela de promovare și popularizare a  turismului sportiv ca modalitate eco de petrecere a timpului liber, educarea societății într-un spirit verde – prin implicarea în activități mediu-protective, parcurgerea unor trasee turistice și ascensiunea pe vârful Parângul Mare – 2519 m, al V-lea vârf montan din Carpații României.

Festivalul Sporturilor Montane “Parângul Mare” se va organiza la Groapa Seacă, Jud. Hunedoara în perioada 02 – 04 august, unde se vor desfășura activități de drumeție, escaladă, maraton de folk, orientare turistică, seara culturală, teste teoretice, probe surprize și multe altele.

Evenimentul este realizat astfel încât orice persoană de orice vârstă sa poată participa, chiar dacă are experiență sau nu în acest domeniu; este ocazia perfecta de a face sport prin joc, de a cunoaște noi persoane, de a-ți expune talentul,vocația sau imaginația.

Atenție probele nu sunt obligatorii, participați doar la ce doriți să participați!

Dacă doriți să aflați mai multe detalii sau să vă înscrieți la unul dintre evenimente, sunteți invitați să accesați siteul festivalului:  www.festival.drumetiimontane.ro .

Participarea este gratuită!

poza2

Atât câștigătorii cât și participanții la acest eveniment vor fi recompensați cu premii consistente, oferite de către urmatorii sponsori : CH-Center Hosting, Biroul de Avocatură Cuculis și Asociații, Green Smoke, Belkin Internațional, OSF Global Services, Craimont, Doppelherz, IBU Publishing, Just t, O&R Bacau, Hamace Minor Swing, Mozartinno, Euro Park, Casa Bobo Baia de Fier, Vector Di Sign SRL Targu Jiu, Editura Libris.
Parteneri: Primăria Targu Jiu, Consiliul Județean Gorj, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, Fundația Guard Forest, Cabana Groapa Seacă, Cocor Store, 2rism – Rețea de Promovare Turistică, Cazare-Hotel – Promovare Hotelieră Eficientă.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.