Târgu Jiu: Punct de informare și mini expoziție de fotografie în centrul orașului

0

 

Cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, Asociația Drumeții Montane va amplasa un punct de informare în centrul orașului Municipiului Târgu Jiu în data de 31 mai 2013 orele 16.30, mai precis în zona ”La Groapă” pentru a prezenta cetățenilor Festivalul Sporturilor Montane “Parangul Mare”, ediția a II-a . Totodata se va face și o mică expoziție de fotografie cu peisaje din traseul pe care îl veți parcurge în cadrul acestui eveniment.

Scopul acestui proiect este acela de promovare și popularizare a  turismului sportiv ca modalitate eco de petrecere a timpului liber, educarea societății într-un spirit verde – prin implicarea în activități mediu-protective, parcurgerea unor trasee turistice și ascensiunea pe vârful Parângul Mare – 2519 m, al V-lea vârf montan din Carpații României.

Festivalul Sporturilor Montane “Parângul Mare” se va organiza la Groapa Seacă, Jud. Hunedoara în perioada 02 – 04 august, unde se vor desfășura activități de drumeție, escaladă, maraton de folk, orientare turistică, seara culturală, teste teoretice, probe surprize și multe altele.

Evenimentul este realizat astfel încât orice persoană de orice vârstă sa poată participa, chiar dacă are experiență sau nu în acest domeniu; este ocazia perfecta de a face sport prin joc, de a cunoaște noi persoane, de a-ți expune talentul,vocația sau imaginația.

Atenție probele nu sunt obligatorii, participați doar la ce doriți să participați!

Dacă doriți să aflați mai multe detalii sau să vă înscrieți la unul dintre evenimente, sunteți invitați să accesați siteul festivalului:  www.festival.drumetiimontane.ro .

Participarea este gratuită!

poza2

Atât câștigătorii cât și participanții la acest eveniment vor fi recompensați cu premii consistente, oferite de către urmatorii sponsori : CH-Center Hosting, Biroul de Avocatură Cuculis și Asociații, Green Smoke, Belkin Internațional, OSF Global Services, Craimont, Doppelherz, IBU Publishing, Just t, O&R Bacau, Hamace Minor Swing, Mozartinno, Euro Park, Casa Bobo Baia de Fier, Vector Di Sign SRL Targu Jiu, Editura Libris.
Parteneri: Primăria Targu Jiu, Consiliul Județean Gorj, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, Fundația Guard Forest, Cabana Groapa Seacă, Cocor Store, 2rism – Rețea de Promovare Turistică, Cazare-Hotel – Promovare Hotelieră Eficientă.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează