Targ I Love Handmade Bucuresti 4-5 Septembrie 2010

0

In 4-5 Septembrie 2010 artizani sunt la Targul ILoveHandmade in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (la Universitate, iesirea de la metrou spre Muzeul de Istorie) intre  orele 10.00 – 21.00.
Ce veti gasi aici ne spun chiar organizatorii pe site-ul lor: accesorii, brose numai bune pentru sacourile si cardigan-urile de toamna, cercei si coliere, cele mai dragalase hainute de copii, genti una mai frumoasa ca alta dar si ultimele rochii de vara, salvari si bluze si cel mai important…voie buna!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează