Targ de joburi @ marti, 22 noiembrie 2011, la Sala Palatului Bucuresti

2

Cauti un job?

Vino la cel mai tare targ de job-uri din toamna aceasta! Te asteptam Marti, 22 noiembrie 2011, la Sala Palatului din BUCURESTI, intre orele 10:00 – 18:00

Nu uita sa aduci cu tine CV-ul si C.I. sau o copie a acesteia!

Evenimentul face parte din proiectul “Iei parte, ai carte… de munca” si este organizat de catre Know! – companie de training cu peste 13 ani de experienta pe piata romaneasca de consultanta in resurse umane.

Toti participantii vor intalni angajatori de top si vor avea sansa sa castige premii din ora in ora in cadrul TOMBOLEI evenimentului!

Urmareste site-ul Targului pentru a vedea companiile participante: http://www.know-team.ro/ieiparte/jobs.

Echipa proiectului „Iei parte, ai carte … de munca”

Know!


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează