Targ de Antichitati Taranesti la MTR, 21-23 mai 2010

1

Lume, lume!

În uichendu’ ce vine ai de cumpărat  fel de fel de obiecte vechi: icoane pe lemn şi pe sticlă, cruci, pristolnice, podoabe, ceramică, mobilier crestat, pictat – lăzi de zestre, mese, scaune, blidare, lingurare, dulapuri,covoare, ştergare şi multe altele.

Cum unde?! Păi nu se ştie deja? A fost dat de ştire la lume multa şi bună! Peste 40 de colecţionari din toată ţara vin la Muzeul Ţăranului Român între 21 şi 23 mai cu fel de fel de obiecte vechi, nelipsite din gospodăria ţărănească:
icoane pe lemn şi pe sticlă, cruci, pristolnice, podoabe, ceramică, mobilier crestat, pictat – lăzi de zestre, mese, scaune, blidare, lingurare, dulapuri, covoare, ştergare, piese de costum popular, doniţe, vase din lemn, putinei, căuce, furci şi roţi de tors, fuse, vârtelniţe, felinare, ceasuri, candelabre, piuliţe şi râşniţe de alamă…

Veniţi, vedeţi, căutaţi, cumpăraţi !

via muzeultaranuluiroman.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.