Targ de Antichitati pe strada Arthur Verona / 2-4 iulie 2010

0

Dupa Street Delivery strada Artur Verona prinde contur si mai mult! Weekendul acestea – intre 2 si 4 iulie 2010, pe strada Arthur Verona din Bucuresti va avea loc Targul de Antichitati “Antique C’est Chique!“.

Targul de antichitati aduce o varietate de obiecte vechi: editii de colectie, fotografii din secole trecute, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, viniluri si multe altele. Pasionatii vor achizitiona aceste obiecte de la expozantii prezenti, dar vor putea dialoga si cu alti colectionari.

In cadrul targului de antichitati vor avea loc si alte ateliere si activitati educative si interactive. Programul complet este pe site-ul: goingout.ro

via lumebuna.ro

(foto Florin Ghinda, 2010)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează