Tărâm manierat al educației / 1 februarie 2014 @ Asociația Manieres

0
Sâmbătă, 1 februarie între 11:00 și 20:00 vă așteptăm la Ziua Porților Deschise a Asociației Manieres. Ne dorim ca în noul spațiu alături de celelate ong-uri la fel de efervescente să creăm un tărâm manierat al educației nonformale.
 logo manieres_v2-02
Astfel în cadrul Zilei Porților Deschise organizatorii doresc să promoveze conceptul de învățare prin intermediul jocului. Astfel, se vor organiza:
– quizzuri pentru a deprinde bunele maniere
– modelaj cu lut pentru a învăța noțiuni din geometrie și a afla informații din arta
– quilling și pictură cu nisip colorat pentru a depinde răbdarea și modul în care pot fi combinate culorile
– design floral- arta de a dărui un buchet de flori
– jocuri socio-educative pentru a învăța să lucrăm în echipă
Atelierele sunt deschise pentru toate vârstele. De asemenea în cadrul Porților Deschise veți afla povestea noastră pe care până acum nu am dezvăluit-o. Vă așteptăm în Bucuresti, strada Emanoil Porumbaru numărul 13 la 3 minute de statuia Aviatorilor.
Până se ne cunoaștem mâine vă invităm să vizitați și tărâmul nostru virtual www.asociatia-manieres.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează