Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tabara Internationala de Creatie in Cazanele Dunarii

0

Tabara Internationala de Creatie ”Mraconia – Dubova, I. Mercea”, editia a 29-a, se va desfasura in localitatea Dubova, in perioada 22– 28 august 2011. Tabara, cu o continuitate de 29 de ani, este organizata si in acest an de pictorul Ioan Mercea, presedintele Asociatiei Culturale DUN’Art.

Sursa: aici,

Acolo unde Dunarea lupta sa invinga taria stancilor, in Cazanele involburate, pictorii se intalnesc in fiecare an, omagiind natura si creatia. Participa 25 de artisti valorosi din Romania, Ungaria, Germania si Serbia. Majoritatea artistilor invitati nu sunt la primul contact cu spiritul taberei si frumusetile locului, dar exista si prezente inedite, mai ales din strainatate.

„Traditia si forta acaparatoare a locului au reusit sa readuca in tabara, an de an, personalitati artistice deosebite, care s-au integrat ca intr-o adevarata familie. Cine vine o data in aceasta tabara se reintoarce cu multa bucurie in anul urmator”, afirma pictorul Ioan Mercea, presedintele DUN’Art.

Asociatia Culturala DUN’ Art doreste sa organizeze in fiecare vara acest eveniment dedicat pictorilor atat pentru a le hrani inspiratia acestor artisti talentati, cat si pentru a proteja valoarea initiativei originale de interesul epigonilor care au invadat locul, incercand sa ii diminueze importanta. „Din dragoste pentru pictura si pentru frumusetea unica a peisajului de la Dubova, organizatorii Taberei Internationale de Creatie Mraconia – Dubova, I. Mercea isi propun sa sustina arta autentica si spiritul artistic si uman care reusesc sa se contopeasca in paleta de culori a acestui spatiu caruia oamenii ii datoreaza admiratie si respect”, declara prof. dr. Dana Miclaus-Mercea, coordonator de proiect.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.