Tabara de engleza la New York cu Shakespeare School

0

Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza la New York. Programul este dedicat tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani si se desfasoara in campusul in campusul din Queens al Universitatii St John’s.

Programul de vara cuprinde (inclus in PRET):

 • · Test de evaluare initiala la sosire, informatii si orientare
 • · Cursuri de limba engleza: 30 de lectii de limba engleza  pe parcursul celor 2 saptamani, acreditate British Council,  in clase multinationale de maxim 15 studenti
 • · Material didactic disponibil pe perioada cursului
 • · Test de evaluare finala, raport de evaluare si certificat de    absolvire curs
 • · Cazare in campusul din Queens al Universitatii St. John’s,  in camere duble sau triple grupate in  apartamente  de 3 sau 4 camere cu bucatarie si baie comuna
 • · 2 mese pe zi in cantina universitatii (mic-dejun si cina)
 • · Program de activitati sportive si sociale in fiecare seara: movie night, disco, quiz, karaoke,·
 • · Programul Discover Manhattan cu vizite in Manhattan (Hudson River Cruise, Central Park, Soho & Greenwich Village, Museum of Metropolitan Art, Ripley’s Believe It or Not Museum, Smithsonian Museum, Ground Zero, Broadway, Times Square, Manhattan by Night & cina la Hard Rock Cafe sau Planet Hollywood, Macy’s Dept Store, Empire State Building etc)
 • · Excursie de o zi intreaga (ex. Statue of Liberty & Ellis Island)
 • · Abonament nelimitat la transportul in comun
 • · Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu de vorbitori native
 • · Asigurare complexa de calatorie din Romania
 • · Asistenta pentru obtinerea vizei turistice SUA
 • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti

Perioada: 28 iulie-11 august 2012
Durata: 2 saptamani

Termen limita pentru inscriere: 1 martie 2012 (in limita locurilor disponibile)

Perfectioneaza-ti engleza la EA acasa!
Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si  pentru inscriere,  vizitati www.shakespeare-school.ro/programevara sau sunati la 021/230.20.06, 0744 314 437.

www.shakespeare-school.ro

Blog: http://blog.shakespeare-school.ro
Facebook: www.facebook.com/shakespeareschool

Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School, fondat în anul 2002, a avut o evolutie remarcabilă, reusind să se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul este cheia învătării eficiente. Organizează cursuri de engleză generală pentru copii si tineri între 4-25 ani, cursuri pregătitoare pentru sustinerea examenelor Cambridge, IELTS si TOEFL, cursuri pentru admiterea la clase/licee bilingve, cluburi de conversație cu profesori nativi, cursuri de consiliere pentru admiterea la universitati britanice, precum si scoli de vara de perfectionare a limbii engleze in strainatate in Anglia.

Din septembrie 2006, Shakespere School a fost autorizat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizor de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani).

Din ianuarie 2009, centrul este membru plini al QUEST (Asociatia pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Scolile membre QUEST garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.

Datorita numarului mare de candidati pregatiti pentru a sustine examenele Cambridge si a rezultatelor excelente obtinute de acestia, Shakespeare School a fost recunoscut de Universitatea Cambridge ca centru de pregatire pentru examene Cambridge. Procentul de promovabilitate la examenele Cambridge a cursantilor Shakespeare School a fost in ultimii ani de aproximativ 97%.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează