Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Swimathon Târgoviște

0

Fundația Comunitară Dâmbovița va organiza la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, a III-a ediție a Swimathon Târgoviște, în data de 12 octombrie 2019, ora 10,00.

La start sunt opt proiecte ale dâmbovițenilor care cred că pot contribui la schimbarea în bine a comunității, prin mobilizarea resurselor de timp, idei, abilități, bani etc

Proiectele pot fi vizualizate pe platforma dedicată: http://fundatiacomunitaradambovita.ro/Swimathon/proiecte/ , iar donațiile pot veni de la toți cei care cred și rezonează cu vreun proiect înscris.

Înotătorii vor fi copiii care se pregătesc la bazinul olimpic împreună cu instructorii lor și care donează din timpul, energia și bucuria de a înota pentru a susține un proiect

Susținătorii pot fi din toată țara, dar se pot înscrie pe platformă, doar după ce au donat!

Cum poți dona?

1.De pe aplicația ta bancara din telefon, direct în contul Fundației Comunitare Dâmbovița RO76 RNCB 0128 1481 7023 0001 deschis la Banca Comercială Română S.A. Sucursala Târgoviște( cu mențiunea pentru proiectul X)
2. De la bancă, prin completarea unui formular în contul Fundației Comunitare Dâmbovița RO76 RNCB 0128 1481 7023 0001 deschis la Banca Comercială Română S.A. Sucursala Târgoviște( cu mențiunea pentru proiectul X)

3. Direct la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște unde vă invităm la evenimentul sportiv caritabil Swimathon 2019, pe 12 octombrie, începând cu ora 10,00( unde vei primi chitanță, cu suma donată și pentru ce proiect ai donat)

După ce ai donat…

Intră imediat pe platforma Swimathon și înregistrează-te dând clic pe butonul ,,SUSȚINE” de la proiectul pentru care ai donat și completează-ți datele. Vei primi un email de confirmare! Doar după ce donația ta a intrat în cont vei fi vizibil în lista cu donatori( anonim sau nu, asa cum ai optat)

Anul acesta vor dona din timpul și efortul lor de a înota, instructorii și echipele lor de tineri și copii care se pregătesc la bazinul olimpic de înot din Cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște pentru care punem la bătaie ,,Cupa Swimathon”

Lucrurile se mișcă dacă facem valuri la Swimathon Târgoviște 2019!
Un eveniment marca Fundația Comunitară Dâmbovița susținut de Primăria Târgoviște și Complexul Turistic de Natație Târgoviște.

http://fundatiacomunitaradambovita.ro/Swimathon/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.