Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Swimathon Bucuresti. Lucrurile se mișcă. Dacă faci valuri!

0

O viață și 19 organizații încep campania de fundraising

Swimathon Bucuresti, singurul eveniment care face valuri, la propriu, destinat strângerii de fonduri, va reuni la start 19 organizații cu diferite proiecte pentru comunitate și un proiect special: viața unui băiețel de 6 luni. Competiția va avea loc pe 6 iulie, în Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu.

În perioada 18 iunie-6 iulie participanții își vor alege un înotător sau o echipă (maximum 5 persoane), își vor desfășura campania de fundraising și vor promova proiectul pentru care s-au înscris.

Donațiile se pot face online, prin intermediul platformei Swimathon  sau la fața locului, în ziua evenimentului.

Organizațiile înscrise sunt: Mai Mult Verde, Fundația Principesa Margareta a României,  Asociația Învingem AutismulSalvați Copiii, Incubator107, Centrul de resurse pentru participare publică, Fundația PACT, Habitat for Humanity România,  Asociația pentru Dravet și alte epilepsii rare, Asociația Christophori International, Pot și Eu.Ro , Asociația Bună dimineața, București, Fundația Comunitară București,  Fundația Inocenți, Asociația pentru naștere naturală și alăptare, Fundația Regina Maria, Motivation România, ALIAT, și Festivalul Internațional de Literatură București.

Alături de acestea, vor lua startul alte două echipe de înotători care vor face valuri pentru a salva viața lui Vlăduț, un bebeluș de 6 luni care are nevoie de transplant de ficat.

swimathon bucuresti 2013
Despre Swimathon București

Swimathon este întâlnirea plină de energie între oameni care cer ajutorul şi oameni care sar în apă să-i ajute. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor. Evenimentul are loc pe 6 iulie la Bazinul sportiv olimpic Lia Manoliu şi este coorganizat de Fundaţia Comunitară Bucureşti şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.