Swimathon Bucuresti. Lucrurile se mișcă. Dacă faci valuri!

0

O viață și 19 organizații încep campania de fundraising

Swimathon Bucuresti, singurul eveniment care face valuri, la propriu, destinat strângerii de fonduri, va reuni la start 19 organizații cu diferite proiecte pentru comunitate și un proiect special: viața unui băiețel de 6 luni. Competiția va avea loc pe 6 iulie, în Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu.

În perioada 18 iunie-6 iulie participanții își vor alege un înotător sau o echipă (maximum 5 persoane), își vor desfășura campania de fundraising și vor promova proiectul pentru care s-au înscris.

Donațiile se pot face online, prin intermediul platformei Swimathon  sau la fața locului, în ziua evenimentului.

Organizațiile înscrise sunt: Mai Mult Verde, Fundația Principesa Margareta a României,  Asociația Învingem AutismulSalvați Copiii, Incubator107, Centrul de resurse pentru participare publică, Fundația PACT, Habitat for Humanity România,  Asociația pentru Dravet și alte epilepsii rare, Asociația Christophori International, Pot și Eu.Ro , Asociația Bună dimineața, București, Fundația Comunitară București,  Fundația Inocenți, Asociația pentru naștere naturală și alăptare, Fundația Regina Maria, Motivation România, ALIAT, și Festivalul Internațional de Literatură București.

Alături de acestea, vor lua startul alte două echipe de înotători care vor face valuri pentru a salva viața lui Vlăduț, un bebeluș de 6 luni care are nevoie de transplant de ficat.

swimathon bucuresti 2013
Despre Swimathon București

Swimathon este întâlnirea plină de energie între oameni care cer ajutorul şi oameni care sar în apă să-i ajute. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor. Evenimentul are loc pe 6 iulie la Bazinul sportiv olimpic Lia Manoliu şi este coorganizat de Fundaţia Comunitară Bucureşti şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează