Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sute de participanți au întâmpinat toamna alergând la FOX TRAIL Half Marathon

0

Cursele din pădurea Băneasa le-au oferit ocazia de a explora natura și a se bucura de atmosfera sportivă energizantă

Sâmbătă am petrecut o zi excelentă în mijlocul naturii! Pădurea Băneasa ne-a oferit cadrul ideal și răcoros pentru a o cerceta în alergare, iar participanții dornici de mișcare și atmosfera prietenoasă și energizantă au contribuit la reușita ediției a 5-a a Bucharest FOX TRAIL Half Marathon!

RUNFEST_FOX TRAIL HM 1_foto Vlad Mihailescu

Peste 500 de pasionați de cros, mici și mari, oameni cu spirit frumos și vesel, au alergat pe 2 septembrie a.c. pe cele trei trasee, Scurt – 5 km, Standard – 10 km și Epic – 21 km, o probă de semimaraton deschisă concurenților bine antrenați. Alergătorii au avut ocazia să exploreze în voie pădurea Băneasa, să descopere potecile ascunse și să își manifeste dorința de mișcare, apoi să se relaxeze într-o atmosferă plăcută în zona de Start/Finish și să își împărtășească experiențele trăite și noile realizări.

După trecerea liniei de sosire, ficare concurent a primit medalia de Finisher, iar cei mai rapizi alergători au fost răsplătiți cu premii. Podiumul la cursa de semimaraton, la nivelul 1, +14 ani, a fost cucerit de următorii: la masculin – Cristian Bornaz, Ionuț Marian Purcea și Robert Boroi; la feminin – Iuliana Stroescu, Ilinca Maria Tempeanu și Simona Preda. Rezultatele Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017 pot fi consultate pe pagina competiției de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici.

Toți participanții înscriși în competiție și prezenți la eveniment au luat parte la tombola desfășurată la finalul curselor de alergare. În urma acesteia, Cristina Carp a câștigat un ceas ACCURIST SPORT 7001 CRONOGRAF.

Sute de poze au imortalizat bucuria alergării și momentele de distracție din zona de  Start/Finish, urmând să fie încărcate în albumele foto pe Facebook RUNFEST.

Ediția a 5-a a evenimentului a fost susținută de Persil, Barilla și Bucovina, în calitate de sponsori oficiali, și de sponsorii iNES Group, URSUS Cooler, Mio Technology și MiVia™, GoldNutrition, WatchShop.ro și Divertiland Playland. Competiția s-a desfășurat cu sprijinul partenerului medical Sanador și al partenerilor: Primăria Municipiului București, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, ASVSU, Brigada de Voluntari, Even’thor și Asociația Club Sportiv „Zsolt Gyongyossy, educație prin Sport”.

Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017 a beneficiat de sprijinul a numeroși ambasadori sportivi ai sistemului RUNFEST – www.runfest.ro: Gabriela Szabo – multiplă campioană olimpică și mondială la atletism; Zsolt Gyongyossy – antrenor emerit; Răzvan Jugănaru – multiplu campion național la MTB; Horațiu Dumitrescu – multiplu campion național și internațional la triplusalt și Personal Training Manager la World Class România; Călin Novăcescu – antrenor Taekwondo și Fitness; Sorin Chineață, alergător la semimaratoane și maratoane internaționale.

Promovează spiritul sportiv și ne ajută să comunicăm în permanență și să vă informăm partenerul de recrutare eJobs, alături de KISS FM, Inga Media și Libertatea, în calitate de parteneri media principali, și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Alerg.ro, Biciclistul.ro, 4RUN.ro, Orasulm.eu, RomaniaPozitiva.ro, IReporter.ro, SportPici.ro, Edu-News.ro, SportsPlanner.com și Insport.ro, cu sprijinul comunității Ro Club Maraton, a blogurilor 36fit.com, IubescSportul.ro, CarmenAlbisteanu.ro, 188bpm.com și Chineata.ro.

***

Despre MPG:

2017 este un an special pentru Media Production Group (MPG). Compania de marketing sportiv aniversează în luna septembrie 20 de ani, timp în care a creat, inovat și dezvoltat proiecte media și concepte sportive de succes pe piața românească care susțin atragerea populației către practicarea recreațională a unui sport, ca mod sănătos și distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori. Coordonează aproximativ 750 de evenimente sportive, în 70 de orașe, acoperind întreg parcursul anului. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități de peste 80.000 de practicanți amatori:  tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Cel mai nou eveniment lansat în 2017 este CARPATHIAN MTB EPIC, o competiție de ciclism pe etape, cu format special: www.carpathianmtb.ro/ro/. În ultimii 10 ani, MPG a implementat peste 4.000 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.