Sustineti regasirea Bucurestiului piedut!

0

Multi sunt cei care se revolta, putini sunt cei care fac ceva!

CeRe stie insa ca felul in care arata Bucurestiul este un motiv pentru cei putini sa devina cei multi care fac ceva.
Primul pas este sa semnati petitia pentru regasirea bucurestiului pierdut la aceasta adresa.

In ultimul an CeRe a descoperit realitatile imediate ale zonelor protejate din Bucuresti printr-un concurs de explorare urbana, a intrebat locuitorii acestor zone ce probleme intampina si ce solutii vad si apoi a asezat la aceasi masa, deopotriva, cetateni, autoritati si experti in urbanism. Ca urmare a acestor activitati, s-a nascut un set de solutii de valorificare a zonelor protejate din Bucuresti.

Petitia pentru regasirea Bucurestiului pierdut va fi trimisa in cursul lunii noiembrie catre autoritatile responsabile pentru a sustine masurile propuse pe care le puteti citi la aceasta adresa.

Pentru a intelege mai bine situatia zonelor protejate din Bucuresti, puteti vedea in Clubul Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, Bucuresti) sau pe peronul statiei de metrou Piata Victoriei 1 imagini care ilustreaza trei etape in dezvoltarea urbana a Capitalei: de la arhitectura Bucurestiului interbelic, la case de patrimoniu abandonate si cladiri de sticla in zone protejate, pana la orasul pe care bucurestenii si-l doresc in 2015. Mai multe puteti citi si pe site-ul proiectului, bucurestiulpierdut.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează