Multi sunt cei care se revolta, putini sunt cei care fac ceva!
CeRe stie insa ca felul in care arata Bucurestiul este un motiv pentru cei putini sa devina cei multi care fac ceva.
Primul pas este sa semnati petitia pentru regasirea bucurestiului pierdut la aceasta adresa.
In ultimul an CeRe a descoperit realitatile imediate ale zonelor protejate din Bucuresti printr-un concurs de explorare urbana, a intrebat locuitorii acestor zone ce probleme intampina si ce solutii vad si apoi a asezat la aceasi masa, deopotriva, cetateni, autoritati si experti in urbanism. Ca urmare a acestor activitati, s-a nascut un set de solutii de valorificare a zonelor protejate din Bucuresti.
Petitia pentru regasirea Bucurestiului pierdut va fi trimisa in cursul lunii noiembrie catre autoritatile responsabile pentru a sustine masurile propuse pe care le puteti citi la aceasta adresa.
Pentru a intelege mai bine situatia zonelor protejate din Bucuresti, puteti vedea in Clubul Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, Bucuresti) sau pe peronul statiei de metrou Piata Victoriei 1 imagini care ilustreaza trei etape in dezvoltarea urbana a Capitalei: de la arhitectura Bucurestiului interbelic, la case de patrimoniu abandonate si cladiri de sticla in zone protejate, pana la orasul pe care bucurestenii si-l doresc in 2015. Mai multe puteti citi si pe site-ul proiectului, bucurestiulpierdut.ro