Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Susţine „Cartea din Parc” şi amenajarea unei biblioteci ambulante la Plopeni!

2

Ne falim cu „produsele” de export pe care orasul Plopeni le-a produs de alungul anilor si cand vorbim de „produse” ne referim la valorile umane care au plecat la „lupta” cu viata avand bagajul de cunostinte format si slefuit aici in orasul din padure.

Pentru a continua acest „program de slefuire” si de crestere a nivelului de educatie al cetatenilor orasului nostru, noi cei de la www.plopeni.com am solicitat institutiei culturale numarul unu din Plopeni ajutorul. Despre ce e vorba?

Suntem constienti ca spatiul public simte nevoie de activitati culturale care sa aiba impact in randul generatiei tinere. Din acest motiv, avand drept exemplu activitati cu rol educativ pe care le auzim ca fiind realizate in orase mai mari, am decis impreuna cu Casa de Cultura Plopeni, amenajarea unei biblioteci ambulante in Parcul din fata institutiei amintite. De aici orice doritor va putea imprumuta orice carte doreste din cadrul Bibliotecii Orasului Plopeni.

AFIS_CARTEA DIN PARC

Dorim ca standul de carti sa fie o prezenta permanenta in parc si de unde cei mici dar si cei mari sa poata citi cartile pe care ar dori sa le aiba in bibliotecile de acasa, dar pe care din pacate nu le au.

Se poate ca multi dintre cei care citesc aceste randuri sa considere ca aceasta initiativa nu va avea nici un impact, noi cei de la „Stiri de acasa”, ne incapatanam sa credem contrariul si sa speram ca prin astfel de initiative, orasul nostru va deveni mai bun; cel putin din punct de vedere educational.

Conform ultimelor discutii avute cu reprezentantii Casei de Cultura, initiativa pe care o vom numi „Cartea din Parc”, are toate sansele sa se realizeze la inceputul lunii August.

Daca iti place aceasta initiativa, vino cu noi pe pagina noastra de facebook www.facebook.com/Plopeni si sustine aceasta cauza promovand-o printr-un simplu like sau share.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro