Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SURVIVAL GREENHORN cu Daniel Pisica, 28-29 Martie ’15

0

Un Discovery Camp deschis celor curiosi, iubitori ai naturii, dornici sa deprinda secretele supravietuirii in natura de la Daniel Pisica, un fel de Bear Grills roman 😉

daniel pisica

Principalul motiv pentru care organizam “Survival Greenhorn” e sa il cunoasteti pe el, sa va “expunem” la povestile si experientele lui de viata, la victoriile si cucuiele dobandite pe parcurs si la lectiile pe care si le-a luat din fiecare.

In al doilea rand, invatam cateva notiuni de baza din arsenalul tehnicilor de supravietuire bine asezate in sucsacul lui. Ca sa ramanem cu ceva folositor, abordam principalele 3-4 lucruri de care ai nevoie odata aterizat in natura: adapost, apa si foc, orientare si semnalizare.

Suficient de curios?

http://www.wild-thing.ro/evenimente/survival-greenhorns-cu-daniel-pisica-28-29-martie-15

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.