Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sunteți gata de petrecere cu cocktailuri civice?

0

Susține formula „power to the people” și hai la „Citizens and The City” Cocktail Party

Și dacă nu v-am convins încă, iată și ce cocktailuri primiți din partea casei (unul la algere pentru fiecare bilet cumpărat):

  • Videochat Operator (original: Operator). Ingrediente: vin alb sec, ginger ale, suc de lime. Se poate servi într-un pahar învelit în folie de aluminiu (sau orice altceva), cu un pai, cât să nu vezi ce bei. Cam așa este și la ședințele de Consiliu General al Capitalei, unde cetățenii sunt ținuți în fosta cantină, departe de sala unde se iau decizii.
  • Filipești Water (original: LA water, o varianta de Adios Motherfucker). Ingrediente: vodka, rom alb, gin, blue curacao, sweet&sour, cola. Nici apa din Los Angeles nu este prea grozavă, de aici și numele original al cocktailului. În comuna Filipești (sat Mărginenii de Jos) oamenii beau apă infectată din fântânile publice. Primăriei nu îi pasă. Nu încă!
  • Mai Tai Copaci? (original: Mai Tai). Ingrediente: rom alb, rom maro (de bază), suc de lămâie, suc de portocale, suc de ananas, gheață. Se poate consuma și în alte orașe, nu numai în București. Dar locuitorii din Drumul Taberei știu cel mai bine.

Și nu uitați că muzică va pune Tom Wilson!

Încă mai aveți timp să vă rezervați un bilet achitând 50 lei aici: www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Projects. Dacă veniți cu încă patru prieteni, vă oferim un bilet gratuit (oferta valabilă doar la plata online). Vă puteți achiziționa bilete și direct, la intrarea în Club Control.

lemons

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.