„Sunt Zoli Toth si te invit azi, la 18:00, la statia de metrou Unirii 1 (Bucuresti)”

0

Sunt Zoli Toth si te invit azi, la 18:00, la statia de metrou Unirii 1, unde voi darui trecatorilor un moment special in beneficiul unei cauze in care cred: Atelierele de terapie emotionala, care folosesc meloterapia pentru copiii cu probleme grave de sanatate, care provin din medii defavorizate.

Te invit sa fii alaturi de mine pentru un moment special si pentru a te alatura cauzei pe care o sustin pe Bursa Binelui, platforma BCR care aduce impreuna oamenii de bine cu organizatiile care fac fapte bune in comunitate.

Alaturi de mine, si alti artisti si-au daruit actul artistic pentru o cauza buna: Alexandru Tomescu, Medeea Marinescu, Adrian Bighei, Silviu Biris, Trio Zamfirescu si MuseQuartet. Initiativa face parte din Bucurestiul Creativ (parte a Festivalului George Enescu) si isi propune sa puna arta in slujba binelui.

Ne vedem la 18:00?

ateliere

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează