Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Summer Music Academy Sinaia Dinu Lipatti 2018

0

Summer Music Academy Sinaia Dinu Lipatti, organizat de jmEvents, este un program international, constand intr-o serie de master-classes la cele mai inalte standarde pentru vioara, violoncel, flaut, clarinet, muzica de camera si jazz cu artisti de elita si profesori de la academii de prestigiu din intreaga lume. A 7-a editie, desfasurata la Sinaia, are loc in perioada 11-24 iulie.

In 2018 lista maestrilor invitati include nume sonore de la scoli de muzica europene, dar si din SUA, precum Royal Academy of Music Londra, Conservatorul din Boston, Universitatea Maryland, Washington D.C., Haute Ecole de Musique din Lausanne, Scuola Universitaria di Musica din Lugano, Berklee Global Jazz Institute – Berklee College of Music, Boston, Conservatoriul din Amsterdam, dar si artisti de la Filarmonica din Sofia si Opera din Roma.

Notorietatea programului a crescut de la o editie la alta, astfel incat pana in prezent peste 500 de muzicieni din Romania si alte 30 de tari: Africa de Sud, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, China, Cipru, Coreea de Sud, Costa Rica, Elvetia, Franta, Germania, Irlanda, Islanda, Italia, Japonia, Macedonia, Marea Britanie, Noua Zeelanda, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Singapore, Slovenia, Spania, Suedia, Taiwan, Turcia si SUA au participat la cursurile academiei de vara, avand rezultate notabile. Fiecare participant beneficiaza de ateliere individuale de muzica, dar si de sesiuni de coaching, mentorat si consultanta in cariera.

Academia de la Sinaia se desfasoara in cadrul EUROPAfest Summer Edition 2018, eveniment sub Inaltul Patronaj al Casei Regale. Mai multe detalii se gasesc pe site-ul www.jmevents.ro si pe pagina de Facebook a programului.

Summer Music Academy Sinaia Dinu Lipatti este un proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Luigi Gageos, directorul Summer Music Academy Sinaia „Dinu Lipatti”, declara „Prin aceasta academie ne dorim sa oferim tinerilor muzicieni profesionisti, aflati la orice nivel de pregatire muzicala, sansa de a lucra cu unii dintre cei mai apreciati artisti si profesori ai timpurilor noastre intr-un cadru international, care incurajeaza dialogul si schimburile interculturale. Scopul nostru este performanta si obtinerea de catre fiecare participant a unor rezultate vizibile, masurabile, care sa-l sustina in parcursul profesional.”

Informatii suplimentare: 0740.75.95.66 | office@jmEvents.ro | www.jmEvents.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.