Sub deviza “Ia-ti avantul in training!”, incepe TOT Challenge!

0

Sub deviza “Ia-ti avantul in training!”, Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei deschide inscrierile pentru proiectul national adresat studentilor interesati de o cariera in training, TOT Challenge.

Aflat la a doua editie, programul de formare in training se va desfasura intre 15 si 22 iulie 2012 in Bucuresti si va reuni tineri din marile centre universitare motivati sa devina traineri. Acestia vor avea ocazia sa isi dezvolte competentele necesare pentru a performa in domeniu, vor descoperi realitatea de pe piata romaneasca si cum se pot incadra in peisajul autohton al training-ului. Studentii vor fi ghidati de traineri cu experienta in formarea formatorilor din cadrul unor companii de consultanta precum Human Invest sau Achieve Global, dar si din cadrul unor companii precum Vodafone.

Programul TOT Challenge este conceput astfel incat sa dezvolte trei competente esentiale in training, presentation skills, dinamica grupului si evaluarea, dar utile si in alte domenii. Alaturi de sesiunile intensive de livrare, participantii vor beneficia de feedback constant din partea formatorilor. Programul va fi completat de activitati cu rol de teambuilding pentru consolidarea grupului.

Viziunea pe termen lung a proiectului este de a forma o comunitate a tinerilor traineri si, prin urmare, participantii acestei editii vor forma un grup care va impartasi informatiile, noutatile din domeniu si va avea intalniri periodice destinate exersarii competentelor, dar si consolidarii relatiilor.

Pana la data de 15 iunie, tinerii interesati sau pasionati de training sunt invitati sa aplice pe www.totchallenge.ro si sa urmareasca noutatile din proiect pe pagina de facebook TOT Challenge.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează