Sub deviza “Ia-ti avantul in training!”, incepe TOT Challenge!

0

Sub deviza “Ia-ti avantul in training!”, Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei deschide inscrierile pentru proiectul national adresat studentilor interesati de o cariera in training, TOT Challenge.

Aflat la a doua editie, programul de formare in training se va desfasura intre 15 si 22 iulie 2012 in Bucuresti si va reuni tineri din marile centre universitare motivati sa devina traineri. Acestia vor avea ocazia sa isi dezvolte competentele necesare pentru a performa in domeniu, vor descoperi realitatea de pe piata romaneasca si cum se pot incadra in peisajul autohton al training-ului. Studentii vor fi ghidati de traineri cu experienta in formarea formatorilor din cadrul unor companii de consultanta precum Human Invest sau Achieve Global, dar si din cadrul unor companii precum Vodafone.

Programul TOT Challenge este conceput astfel incat sa dezvolte trei competente esentiale in training, presentation skills, dinamica grupului si evaluarea, dar utile si in alte domenii. Alaturi de sesiunile intensive de livrare, participantii vor beneficia de feedback constant din partea formatorilor. Programul va fi completat de activitati cu rol de teambuilding pentru consolidarea grupului.

Viziunea pe termen lung a proiectului este de a forma o comunitate a tinerilor traineri si, prin urmare, participantii acestei editii vor forma un grup care va impartasi informatiile, noutatile din domeniu si va avea intalniri periodice destinate exersarii competentelor, dar si consolidarii relatiilor.

Pana la data de 15 iunie, tinerii interesati sau pasionati de training sunt invitati sa aplice pe www.totchallenge.ro si sa urmareasca noutatile din proiect pe pagina de facebook TOT Challenge.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.