Student Career Path 2013: “Elev, caut carieră!”

0

 Clubul Liderii Mileniului Trei lansează cea de-a patra ediție a programului “Student Career Path”, în perioada 10 – 18 mai în București.

Proiectul educaţional Student Career Path 2013 – ”Elev, caut carieră!” are drept scop încurajarea şi îndrumarea elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a din Bucureşti şi din ţară în alegerea facultăţii şi a carierei, în acord cu aspiraţile vocaţionale, cu abilităţile personale prin implicarea acestora în activităţi şi prin interacţiunea pe tot parcusul programului cu traineri, studenţi, asistenţi şi profesori universitari, participanţii vor decide responsabil şi conştient asupra viitorului lor educaţional şi profesional.

În acest an, elevii vor lucra la stabilirea propriilor obiective privind cariera, prin descoperirea punctelor forte, prin interacțiunea atât cu persoane din mediul universitar, cât și cu profesioniști din diverse domenii de activitate. Liceenii vor avea la dispoziție 4 zile, în care vor vizita facultățile din București pe care și-ar dori să le urmeze, astfel având oportunitatea de a participa la cursuri și seminarii, cu sprijinul studenților voluntari în proiect.

Calendarul evenimentului:

8 – 28 aprilie 2013: înscrieri participanţi şi voluntari;

30 aprilie: anunţarea rezultatelor;

10 – 11 mai: training participanţi şi voluntari;

            13 – 17 mai: participare la cursuri şi familiarizarea cu mediul academic;

15 mai: prezentare oportunități de studii în străinătate;

18 mai: festivitate de încheiere.

 

În cadrul evenimentului ne vom bucura de prezența următorilor invitați: Marian Staș, Irina Anghel, Adrian Cioroianu, Mona-Silvia Timofte, Gabriela Solomon, Răzvan Hobeanu, Alina Loloț, care vor încerca să îi motiveze și să îi îndrume pe participanți în alegerea facultății și domeniului de activitate care li se potrivește.

Participarea la programul Student Career Path 2013 – ”Elev, caut carieră!” costă 70 de lei  și include masa de prânz în zilele de training, coffee-break-uri, workshop-urile, materialele pentru training, suportul de curs și certificatul de participare în cadrul programului

Înscrierile se fac prin completarea formularului aflat pe site-ul:      

studentcareerpath.clublmt.ro/aplica-acum

Misiunea proiectelor realizate de Asociaţiei Clubul Liderii Mileniului Trei este de a genera   schimbare, persoană cu persoană.

      Afis SCP _CLubLMT

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează