Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Student Career Path 2013: “Elev, caut carieră!”

0

 Clubul Liderii Mileniului Trei lansează cea de-a patra ediție a programului “Student Career Path”, în perioada 10 – 18 mai în București.

Proiectul educaţional Student Career Path 2013 – ”Elev, caut carieră!” are drept scop încurajarea şi îndrumarea elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a din Bucureşti şi din ţară în alegerea facultăţii şi a carierei, în acord cu aspiraţile vocaţionale, cu abilităţile personale prin implicarea acestora în activităţi şi prin interacţiunea pe tot parcusul programului cu traineri, studenţi, asistenţi şi profesori universitari, participanţii vor decide responsabil şi conştient asupra viitorului lor educaţional şi profesional.

În acest an, elevii vor lucra la stabilirea propriilor obiective privind cariera, prin descoperirea punctelor forte, prin interacțiunea atât cu persoane din mediul universitar, cât și cu profesioniști din diverse domenii de activitate. Liceenii vor avea la dispoziție 4 zile, în care vor vizita facultățile din București pe care și-ar dori să le urmeze, astfel având oportunitatea de a participa la cursuri și seminarii, cu sprijinul studenților voluntari în proiect.

Calendarul evenimentului:

8 – 28 aprilie 2013: înscrieri participanţi şi voluntari;

30 aprilie: anunţarea rezultatelor;

10 – 11 mai: training participanţi şi voluntari;

            13 – 17 mai: participare la cursuri şi familiarizarea cu mediul academic;

15 mai: prezentare oportunități de studii în străinătate;

18 mai: festivitate de încheiere.

 

În cadrul evenimentului ne vom bucura de prezența următorilor invitați: Marian Staș, Irina Anghel, Adrian Cioroianu, Mona-Silvia Timofte, Gabriela Solomon, Răzvan Hobeanu, Alina Loloț, care vor încerca să îi motiveze și să îi îndrume pe participanți în alegerea facultății și domeniului de activitate care li se potrivește.

Participarea la programul Student Career Path 2013 – ”Elev, caut carieră!” costă 70 de lei  și include masa de prânz în zilele de training, coffee-break-uri, workshop-urile, materialele pentru training, suportul de curs și certificatul de participare în cadrul programului

Înscrierile se fac prin completarea formularului aflat pe site-ul:      

studentcareerpath.clublmt.ro/aplica-acum

Misiunea proiectelor realizate de Asociaţiei Clubul Liderii Mileniului Trei este de a genera   schimbare, persoană cu persoană.

      Afis SCP _CLubLMT

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.