STRADA x4, expoziția de fotografie

0

Vă invităm la expoziția de fotografie „STRADA x4” ce va fi expusa in perioada 14 mai – 1 iulie 2013, la Van Gogh Grand Cafe – Str. Smardan nr. 9 – Centrul Vechi – Bucuresti (www.vangogh.ro).

Într-o prezentare inedită, PhotoTeam vă propune o serie de ipostaze urbane surprinse de membrii grupului: Eli Driu, Cornel Hlupina, Mirela Momanu și Dan Moruzan.

Strada, acea scenă pe care se derulează teatrul vieții, a fost surprinsă în cadre alb-negru și color, în stiluri proprii ce oferă instantanee în care privitorul poate descoperi un gest, o privire, o atitudine, o asociere sau pur și simplu viața de zi cu zi, de lângă el.

PhotoTeam – sunt un grup de prieteni uniți de aceeași pasiune, fotografia. Grupul a fost fondat în decembrie 2011 și a aniversat un an în care s-au derulat proiecte și teme fotografice diverse, ce au permis dezvoltarea fiecărui membru în parte ca fotograf, cât și promovarea în echipă a rezultatelor obținute.

Va asteptam cu drag la Van Gogh Grand Cafe sa pasiti vizual in viata strazii !

Afis Expo VG

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează