Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Stil si seductie – secretele feminitati cu Ana-Maria Karina Nagy @ Fundatia Calea Victoriei

0

Fundatia Calea Victoriei va invita, din 9 iulie, ora 19.00, la un frumos curs-experiment despre descoperirea propriei feminitati: Stil si seductie – secretele feminitati, sustinut de actrita Ana-Maria Karina Nagy.

Stil si seductie – secretele feminitatii

Fundatia Calea Victoriei va invita, din 9 iulie, ora 19.00, la un frumos curs-experiment despre descoperirea propriei feminitati: Stil si seductie – secretele feminitati, sustinut de actrita Ana-Maria Karina Nagy.

Vom afla impreuna in ce masura ne este accesibila senzualitatea lui Marylin Monroe, puterea de discernamant si spiritul de sacrificiu al Reginei Maria, sau creativitatea initiatoare a lui Coco Chanel. Putem regasi in noi toate aceste atribute ale propriei minunatii, doar sa avem curajul sa le activam!

Fiecare dintre noi poarta amuletele succesului. Depinde de noi cand si cum le foloseste. Ne propunem sa reformulam tiparele comportamentale asociate seductiei feminine din perspectiva promovata de institutia familiei si de religie. Succesul personal este rezultanta actiunilor arhetipale pe care le purtam in codul nostru genetic.

Cursul va parcurge urmatoarele etape:

1. Cum gandesc femeile (legende ale simbolurilor feminine: regina, initiatoarea, razboinica, amanta.)

2. Limbajul corpului in relatiile interumane

3. Tehnici de seductie

4. Controlarea emotiilor

5. Ce spun hainele mele despre mine

Va asteptam, asadar, la sediul Fundatie Calea Victoriei, la un atelier interactiv, sa ne descoperim propria feminitate.

 

 

Lector: Ana-Maria Karina Nagy

Data incepere: 9 iulie 2012; Ora curs: 19:00

Cost: 225 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et. 3.

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

 

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.