Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Statia de Reciclare” ECOTIC isi continua drumul in judetul Arges!

0

Statia de Reciclare este o campanie de informare si colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), lansata de catre Organizatia ECOTIC in iunie 2016 si dedicata mai ales mediului rural din Romania. Dupa ce a strabatut judetele Iasi si Brasov, „Statia de Reciclare” isi continua traseul prin Judetul Arges, desfasurand a doua etapa in perioada 21 aprilie – 5 mai 2017, in parteneriat cu ADI Servsal, Consiliul Judetean Arges si  Agentia pentru Protectia Mediului Arges.

St. Reciclare Arges

Dupa ce a trecut prin 30 de localitati din judetele Iasi si Brasov, Statia de Reciclare a ajuns, incepand din 20 martie 2017 si in judetul Arges. Localitatile vizitate in cadrul primei etape au fost Mioveni, Titesti, Schitu-Golesti, Campulung si Leresti. La finalul acestei etape, din localitatile argesene au fost colectate peste 6 tone deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE).

In perioada 21 aprilie – 5 mai 2017, Statia de Reciclare va intra in cea de-a doua etapa, vizitand urmatoarele localitati argesene:

  • Domnesti: 21 – 23 aprilie 2017
  • Buzoesti: 24 – 26 aprilie 2017
  • Costesti: 27 – 29 aprilie 2017
  • Topoloveni: 30 aprilie – 02 mai 2017
  • Leordeni: 03 – 05 mai 2017

Locuitorii care vor preda minim 5 kg cumulate de deseuri de echipamente electrice si electronice vor participa la o tombola cu premii, constand in carduri de cumparaturi.

Pana la finalul campaniei, Caravana ECOTIC va mai vizita inca 5 localitati argesene.

Pentru mai multe detalii, www.ecotic.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.