Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start la inscrierile pentru Maratonul Olteniei 2016. Banii sunt donați unei secții de pediatrie

0

Au fost lansate inscrierile pentru Maratonul Olteniei 2016, 4X4 pentru corpul tau! Rezerva-ti locul la cursa preferata, de MTB (27 august) sau Trail (28 august) sau la amandoua!

Daca ai deja trecuta in calendar data MO 2016 si asteptai cu nerabdare inscrierile, acum e momentul. Anul acesta, inscrierile pentru cea de-a patra editie a celui mai important eveniment de mountain bike si trail running din Oltenia se pot face direct pe site-ul evenimentului www.maratonulolteniei.ro

Print

Am pregatit pentru tine la Maratonul Olteniei 2016, un eveniment CEZ Romania, patru probe cu traditie, MTB Cross-country si Trail Running, fiecare cu cate doua variante de traseu.

Cursă Taxa pana pe 31 iulie Taxa intre 1-23 august
MTB 34 km 50 RON 75 RON
MTB 51 km 50 RON 75 RON
Trail Running 10,5 km 45 RON 70 RON
Trail Running 21,2 km 45 RON 70 RON
MTB & Trail 80 RON 100 RON

Inscrierile au fost deschise aici:

http://www.maratonulolteniei.ro/inscrie-te

Suma stransa din taxele de participare, completata de CEZ Romania, va asigura dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea cu echipamente medicale vitale.

Urmariti indeaproape www.maratonulolteniei.ro si paginile de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei si https://www.facebook.com/energiepentrubine si veti afla la timp informatii despre eveniment, sfaturi de pregatire si experiente din anii anteriori.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.