Stagiu Chen Taijiquan

0

Chen Taijiquan, prima secventa si principii de baza

– 1-3 februarie 2013, Bucuresti –

– Stagiu sustinut de Razvan Damian Ming –

Avand originea in satul cu acelasi nume din provincia Hebei, stilul Chen are ca si caracteristica principala separarea in miscare a celor doua principii yin si yang.

Chen Taijiquan este stilul traditional al maestrului Yang SongQuan, care respecta cu fidelitate intreaga linie transmisa de predecesorii sai (dintre care amintim: Chen Zhao Pi generatia a 18-a, Chen Fa Ke generatia a 17-a, Chen ChanXing generatia a 14-a, Chen Wan Ting generatia a 9-a).

Altfel spus, ne referim la respectarea celor trei nivele de abordare caracteristice acestei scoli, pe care noi o reprezentam in Romania.

Stagiul din aceasta perioada va ofera  o initiere in primul nivel de Chen Taijiquan (Chu Ji – se citeste ‚ciu ți’), prin secventa de baza care cuprinde 15 forme, cunoscuta sub denumirea de XiaoTaiji (se citeste ‚siao taiți’).

 

Continutul stagiului:

Partea teoretica:

– principile stilului traditional Chen, primul nivel (Chu Ji)

– alternanta Yin Yang in miscare

– istoria stilului traditional Chen

– beneficiile Taijiquan-ului

– Chen Taijiquan si artele martiale

Partea practica:

– Bazele Chen Taijiquan-ului (forme de pe loc, posturi si deplasari de baza)

– XiaoTaiji (secventa celor 15 forme de baza)

 

Stagiul va fi sustinut de Razvan Damian Ming.

Locatie: Bucuresti

*Locatia se va stabili in functie de numarul de persoane inscrise.

Perioada:  1-3 februarie 2013

Vineri: 19:00 – 21:00

Sambata: 15:00 – 18:00

Duminica: 10:00 – 13:00

Pret: 200 lei

(pret redus pentru persoanele care au abonament la cursul saptamanal de Chen Taiji: 170 lei)

Inscrierile se fac pana pe data de 24 ianuarie 2013.

Achitarea taxei se face pana la data de 30 ianuarie 2013.

Modalitati de plata:

1. Transfer bancar:

S.C. Artasia International S.R.L, cod fiscal: 13993771

IBAN: RO23 INGB 0000 9999 0171 5457

Banca: ING Bank Bucuresti

(mentionand numele persoanei participante si “stagiu 25-27 ian 2013”)

2. La unul din cursurile organizate de Academia Artasia

3. La sediul nostru din Piata Unirii: Str. Negru Voda, Nr. 4, Bl. C3A, Sc. 3, Et. 2, Ap.41, Bucuresti (langa Institutul Bancar Roman)

Achitarea taxei presupune inscrierea automata la stagiu, iar aceasta nu este returnabila.

Pentru mai multe detalii si inscrieri:

academy@artasia.ro

0720.722.153

chenjiagou01

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.