Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Speranţa la viaţă prin donare de aparatură medicală

0

Secţia de neonatologie a Spitalului  de Urgenţă din Brăila a primit recent aparatură medicală de ultimă generaţie. Echipamentele atât de necesare au fost donate de Glencore Protein Romania SRL prin intermediul  Asociaţiei de Management Cultural şi artistic „Deeart” ce desfășoară mai multe activități de caritate.

IMG_1009

Pe 1 septembrie 2016, reprezentaţii companiei Glencore Protein România şi ai asociației de caritate s-au întâlnit cu cei din conducerea spitalului pentru a semna procesul verbal de primire – recepţie. Valoarea totală a echipamentelor medicale depăşeşte suma de 125.000 de mii de lei.

Compania Glencore a fost înfiinţată în anul 1994 şi a fost listată la bursa din Londra în Mai 2011, ulterior şi la Bursa din Hong Kong. La data de 2 mai 2013, compania Glencore a fuzionat cu Xtrata, creându-se astfel noua companie Glencore Xtrata, având sediul central în Baar, Elveţia.

Obiectul principal de activitate al grupului Glencore în  România este de comerţ al cereale. Principala arie de desfășurare a activității este județul Brăila, unde compania Glencore deţine un număr semnificativ de spații de depozitare cereale, având mai bine de 100 de angajați.

Sponsorizarea susținuta de către compania Glencore in județul Braila are ca scop ajutorarea cazurilor dificile a copiilor născuți prematur si constituind unul dintre proiectele pe care compania Glencore le desfășoară pe plan global dar si local.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.