Spectacolul POEZISELE @ ICR Bucuresti

0

Miercuri, 18 decembrie, de la ora 18.00, la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru 38) va avea loc o reprezentație a spectacolului POEZISELE, regizat de Crista Bilciu.

POEZISELE este un proiect care urmăreşte popularizarea poeziei contemporane romanesti si apropierea ei de public. Textele aduse pe scena sunt semnate de Mariana MarinNichita Danilov,Angela Marinescu,Mircea Cartarescu,Ileana MalancioiuIon MureşanFlorin Iaru,Emil BrumaruIoan Es. PopMircea Ivanescu,Floarea Tutuianu siCristian Popescu. Din distributie fac parte actoriiAnda Saltelechi, Sandra Șimon si Florin Stoian.

„Poezisele nu este un spectacol de teatru, ci un exerciţiu, nascut din dorinţa noastra de a experimenta, de a ne autocunoaste şi dezvolta pasiunea pentru teatru si literatura. Pornind de la lecturi teoretice din Grotowski si Peter Brook, am vrut sa construim un teatru sarac, in comunicare directa cu autorii textelor si spectatorii.“ – Crista Bilciu 

Intrarea este libera.

Sursa: www.icr.ro/poezisele

 

image004

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează