„Speakers’ Arena si cele mai noi tehnici de persuasiune, 2 decembrie

0

„Speakers’ Arena si cele mai noi tehnici de persuasiune

La intalnirea Speakers’ Arena din 2.12.2012 veti avea ocazia sa aflati de la Tatiana Pirvu cateva din cele mai noi tehnici de persuasiune. Ea este un trainer si un coach foarte bun si are o bogata experienta de management. In toate aceste roluri foloseste aceste tehnici. Aceste tehnici sunt prezentate pe larg intr-un training dezvoltat de Andy Szekely. Tatiana este licentiata in acest training si il va tine in curand.
Va asteptam duminica 2.12.2012, de la 12:30-15:30, la Libraria Bastiliei Va asteptam ca de obicei sa participati ca speakeri sau ca audienta. Vor fi 4 speakeri si un quest speaker. Va puteti inscrie aici:
Mai jos aveti cateva detalii despre acest spatiu:
Libraria Bastilia, cea mai noua librarie din oras, va asteapta in Piata Romana nr. 5 cu multe carti, muzica, filme si va invita in al 9-lea cer, mansarda-cafenea a librariei, la un pahar de vin sau o ceasca de cafea si tot felul de minunatii de la Fru Fru. Wireless-ul si soarele sunt din partea casei. Asediati-ne, suntem cat se poate de pregatiti! (www.librariabastilia.ro)
Daca vrei sa exersezi vorbitul in public si sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare, te asteptam sa vii alaturi de noi. Speakers’ Arena inseamna un mediu prietenos in care nimeni nu greseste, toti experimenteaza.
Te intereseaza? Te poti inscrie ca:
– speaker: tii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc;
– speaker: prezinti o parte de teorie, ne propui un exercitiu, un joc;
– participant (dai feedback celor care prezinta).
Te asteptam duminica 2.12.2012 la 12:15 astfel incat la 12.30 sa incepem. Tinem mult la timpul nostru si al participantilor nostri, asa ca te rugam sa nu intarzii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează