Speakerii editiei Transylavania Zen Fest 3.0

0

Transylavania Zen Fest 3.0 (28-29 martie 2015, Cluj-Napoca), eveniment dedicat echilibrului minte-corp-suflet, are invitati si speakeri de exceptie!

Afis_ZenFest

Sunt oameni frumosi, oameni echilibrati, oameni cu expertiza in domeniile lor de activitate, oameni care abia asteapta sa iti impartaseasca din cele invatate si experimentate de ei. Toate astea, pentru ca tu sa te apropii si mai mult de fiinta ta si sa ajungi mai repede la starea de echilibru si armonie interioara!

Oreste Teodorescu (jurnalist si persoana publica) si Doru Bem (actor, publicist, sacroterapeut) sunt ultimii speakeri confirmati ai evenimentului! Membri fondatori ai Centrului de dezvoltare personala ORDO, cei doi vor avea o interventie grandioasa la Zen Fest 3.0!

Pe Zoltan Veres il stii deja, e prieten vechi al Zen Fest :). La aceasta editie, tehnicile de eliberare emotionala (EFT) se vor axa pe energia banilor si te vor ajuta sa intelegi mai bine dedesubturile relatiei de cuplu.

Delia Muresan sau intalnirea cu ingerii: Delia iti va explica simplu cum sa reiei legatura cu ingerii si sa ii tii mereu aproape. Energia ingerilor este subtila, necesita prezenta, credinta si conectare. Insa o data ce ii lasi sa faca parte din viata ta totul se schimba, apare magia divina: acele “sincronicitati”, acele interventii divine pline de esenta si magie.

Iustin Lois sau despre a treia revolutie in medicina: medic specialist radiologie-imagistica medicala, Iustin te va initia in Noua Medicina Germana conform careia toate bolile sunt programe biologice speciale, cu sens, menite sa ne ajute sa supravietuim.

Camelia Bara sau despre feminitate si dans sacru: Crezi ca starea de implinire a unei femei depinde de barbatul de langa ea? Nu, desigur :). Cami ne va explica ca EL poate amplifica si „colora” aceasta implinire, dar pentru aceasta este necesar ca EA sa fie deja implinita prin propria ei putere.

Darius Moldovan: yoga teacher, Darius este si maseur cu inclinatii spre shiatsu si reflexoterapie. A doua zi de Zen Fest va incepe in forta si echilibru printr-o sesiune de yoga cu Darius!

Vom avea parte si de un concert meditativ: Turos Elemer ne va (in)canta fiinta cu minunata muzica sacra a gongului si bolurilor tibetane!

Ii vom avea alaturi si pe Dana Hadarean, Relu Pestean, Daniel Scuturici si Emilia Luca terapeuti, vindecatori, specialisti pe diferite domenii de spiritualitate.

Gasesti detalii despre toti speakerii Zen Fest 3.0 aici!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează