Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Speakerii editiei Transylavania Zen Fest 3.0

0

Transylavania Zen Fest 3.0 (28-29 martie 2015, Cluj-Napoca), eveniment dedicat echilibrului minte-corp-suflet, are invitati si speakeri de exceptie!

Afis_ZenFest

Sunt oameni frumosi, oameni echilibrati, oameni cu expertiza in domeniile lor de activitate, oameni care abia asteapta sa iti impartaseasca din cele invatate si experimentate de ei. Toate astea, pentru ca tu sa te apropii si mai mult de fiinta ta si sa ajungi mai repede la starea de echilibru si armonie interioara!

Oreste Teodorescu (jurnalist si persoana publica) si Doru Bem (actor, publicist, sacroterapeut) sunt ultimii speakeri confirmati ai evenimentului! Membri fondatori ai Centrului de dezvoltare personala ORDO, cei doi vor avea o interventie grandioasa la Zen Fest 3.0!

Pe Zoltan Veres il stii deja, e prieten vechi al Zen Fest :). La aceasta editie, tehnicile de eliberare emotionala (EFT) se vor axa pe energia banilor si te vor ajuta sa intelegi mai bine dedesubturile relatiei de cuplu.

Delia Muresan sau intalnirea cu ingerii: Delia iti va explica simplu cum sa reiei legatura cu ingerii si sa ii tii mereu aproape. Energia ingerilor este subtila, necesita prezenta, credinta si conectare. Insa o data ce ii lasi sa faca parte din viata ta totul se schimba, apare magia divina: acele “sincronicitati”, acele interventii divine pline de esenta si magie.

Iustin Lois sau despre a treia revolutie in medicina: medic specialist radiologie-imagistica medicala, Iustin te va initia in Noua Medicina Germana conform careia toate bolile sunt programe biologice speciale, cu sens, menite sa ne ajute sa supravietuim.

Camelia Bara sau despre feminitate si dans sacru: Crezi ca starea de implinire a unei femei depinde de barbatul de langa ea? Nu, desigur :). Cami ne va explica ca EL poate amplifica si „colora” aceasta implinire, dar pentru aceasta este necesar ca EA sa fie deja implinita prin propria ei putere.

Darius Moldovan: yoga teacher, Darius este si maseur cu inclinatii spre shiatsu si reflexoterapie. A doua zi de Zen Fest va incepe in forta si echilibru printr-o sesiune de yoga cu Darius!

Vom avea parte si de un concert meditativ: Turos Elemer ne va (in)canta fiinta cu minunata muzica sacra a gongului si bolurilor tibetane!

Ii vom avea alaturi si pe Dana Hadarean, Relu Pestean, Daniel Scuturici si Emilia Luca terapeuti, vindecatori, specialisti pe diferite domenii de spiritualitate.

Gasesti detalii despre toti speakerii Zen Fest 3.0 aici!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.