Spatiu de joaca pentru maini / Playground / 18 martie, MTR Bucuresti

0

Deschidem seria Playground cu un spatiu de joaca pentru maini. Te asteptam cu activitati si experiente care iti vor provoca si gadila simtul tactil, invitandu-te sa descoperi ce poti face cu mainile tale super-dibace.

Noi iti punem la dispozitie oamenii si uneltele care iti vor stimula creativitatea si dexteritatea. Tu vino cu mainile tale, chef de joaca si pofta de explorare.

Cand – Joi 18 martie, ora 19.00

Unde – Libraria Carturesti din Muzeul Taranului Roman

Investitia ta – 20 ron

Vrei sa te joci? Anunta-ne la vreausamasinscriu@lifeafterwork.ro si iti pastram unul dintre cele 30 de locuri.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează