Solisis: Non-judecata = libertate. Acceptarea

0

Non-judecata = libertate. Acceptarea

Ma gandesc ce sa scriu despre acest subiect. Cei care ati mai fost la seminariile noastre stiti ca e un seminar interactiv, pentru cei prezenti, ce raspunde asteptarilor si intrebarilor momentului. De fapt titlul seminarului contine toata invatatura acestei lectii atat de importante!
Eliberarea noastra de judecata, de a-i incadra pe altii in tiparele noastre mentale poate fi o mare oportunitate pentru noi de a ne elibera de lanturi grele cu care ne legam singuri. La fel se intampla si cu circumstantele din viata noastra.
Cum ar fi sa le intampinam deschisi, fara sa avem vreo preconceptie mentala? Fara „sa stim” mereu?
Cum ar fi sa ne abandonam fluxului vietii care ne conduce pe fiecare dintre noi precum milioane de rauri sunt conduse in ocean? In oceanul vietii…
Multi dintre voi stiu, poate inteleg, dar reusiti sa puneti asta in practica constient si efectiv in fiecare moment al vietii? Va propunem o abordare clara si sustinere pentru a face saltul de la „a sti” spre „a fi”.
Cand? 
Marti, 21 ianuarie 2014
Unde? 
Bucuresti, aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează