Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Social Persona: educă-ți avatarul online

0

 incubator107

Ce?

Vrem nu vrem, online-ul ne împinge să devenim… persoane publice. Gânduri, temeri, ce ne place, ce nu ne place, ce cumpărăm, cu cine ne iubim, Dumnezeul în care credem… toate astea sunt din ce în ce mai des strigate în online. Pe un Wall de Facebook, pe Twitter, forumuri, bloguri, Pinterest, Google + și lista poate continua. Suntem două entități; cea offline și… cea online. Ne-am creat un avatar virtual pe care îl numim și… Social Persona. Acum, a striga în online are riscuri: e atât de ușor să te faci de râs, să spui prea multe, să fii judecat, să îți întinezi reputația.

Scopul acestui atelier este de a identifica unde suntem în prezent ca și Social Persona și ce putem face pentru a putea îmbunătăți acest avatar virtual al nostru. De fapt, împreună vom învăța să înțelegem mai bine cum poate fi controlată propria Social Persona.

Cu cine?

Camelia Enăchioiu are o experiență de peste 5 ani în comunicare – jurnalism și relații publice. Îi place să scrie și, cum activitatea pe rețelele sociale presupune în primul rând scris, Camelia a început, de prin 2009, să experimenteze promovarea prin Social Media. A coordonat gestionarea unor pagini de Facebook și conturi de Twitter pentru instituții publice precum Ministerul Comunicațiilor și Reprezentanța Comisiei Europene în România, dar și pentru firme private (Chelgate România, Appnor MSP – Managed Service Provider). Pe lângă asigurarea unui conținut editorial suficient de interesant pentru publicurile țintă, Camelia dezvoltă strategii de comunicare în rețelele de Social Media și scrie în continuare pe blogul personal (www.aluvirgil.blogspot.com) și pe blogul Chelgate (chelgate.ro/blog).

Când, unde?

În mansarda incubator107, pe Str. Traian, nr. 107.

Vineri, 11 ianuarie 2013 de la 19:00 la 21:00

Vineri, 18 ianuarie 2013 de la 19:00 la 21:00

 

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj   aici (link: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Virtualilor/670), înscrie-te şi vino la atelier!

Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 60 lei pentru întreg atelierul sau 30 lei pentru fiecare întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.