Sins&Virtues: Artă la nivel înalt

0

Joi, 27 februarie, a avut loc mult aşteptatul vernisaj al expoziţiei de artă Sins&Virtues- Eglantina B, care s-a desfăşurat la Iconic Food Wine & Design by Camelia Şucu.

Evenimentul a reunit personalităţi marcante din antreprenoriatul românesc, dar şi reprezentanţi ai corpului diplomatic străin la Bucureşti, bucurându-se de prezenţa Alteţei Sale Regale Prinţul Paul al României.

DGO_5019

Artistul vizual Eglantina Becheru are deja un nume pregnant în lumea artei datorită creaţiilor cu influenţe suprarealiste şi evenimentelor private în cadrul cărora îşi lansează noile tablouri. Acestea se desfăşoară cu regularitate, de două ori pe an, iar vernisajul Sins&Virtues  a venit în delectarea iubitorilor de artă şi frumos, prezentându-le o realitate a omului-înger căzut în ispita păcatului.

„A fost o atmosferă splendidă, elegantă şi sofisticată, cu oaspeţi pe măsură, precum Prinţul Paul, diplomaţi şi antreprenori. Am rămas profund impresionat de picturile acestei tinere artiste cu un viitor măreţ, datorită mixului dintre suprarealism şi stilul naiv, iar rezultatul este pe măsură: o expresie a artei adevărate” susţine Rodrigo Guzman, Consulul Republicii Chile la Bucureşti.

Citește și alte informații de Bine despre România!

Printre schiţele cu o patină atemporală, rochii diafane şi note de jazz în surdină, seara a fost cu atât mai specială graţie numerelor impresionante de dans susţinute de Corina Petrescu, arbitru în Federaţia Română de Dans Sportiv, pornind de la conceptul evenimentului: păcate şi virtuţi. Vinurile atent selecţionate de către Casa de Vinuri Cotnari s-au încadrat perfect în peisajul serii. Schiţele vor rămâne vreme de două săptămâni în spaţiul Iconic Food Wine&Design by Camelia Şucu, unde vor putea fi vizitate şi achiziţionate de către iubitorii artei.

Partenerii evenimentului: Elegantine, Devin, Cotnari, Events Boutique, Canvas Imagine, Iconic Food Wine&Design by Camelia Şucu, Modernism.ro, Cariere-Jurnal de Leadership, Business Woman, Etiquette,VIPStyle.ro, The Brandaholic,  ArtLine, Vernisaje.

DGO_5341

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează