Sins&Virtues: Artă la nivel înalt

0

Joi, 27 februarie, a avut loc mult aşteptatul vernisaj al expoziţiei de artă Sins&Virtues- Eglantina B, care s-a desfăşurat la Iconic Food Wine & Design by Camelia Şucu.

Evenimentul a reunit personalităţi marcante din antreprenoriatul românesc, dar şi reprezentanţi ai corpului diplomatic străin la Bucureşti, bucurându-se de prezenţa Alteţei Sale Regale Prinţul Paul al României.

DGO_5019

Artistul vizual Eglantina Becheru are deja un nume pregnant în lumea artei datorită creaţiilor cu influenţe suprarealiste şi evenimentelor private în cadrul cărora îşi lansează noile tablouri. Acestea se desfăşoară cu regularitate, de două ori pe an, iar vernisajul Sins&Virtues  a venit în delectarea iubitorilor de artă şi frumos, prezentându-le o realitate a omului-înger căzut în ispita păcatului.

„A fost o atmosferă splendidă, elegantă şi sofisticată, cu oaspeţi pe măsură, precum Prinţul Paul, diplomaţi şi antreprenori. Am rămas profund impresionat de picturile acestei tinere artiste cu un viitor măreţ, datorită mixului dintre suprarealism şi stilul naiv, iar rezultatul este pe măsură: o expresie a artei adevărate” susţine Rodrigo Guzman, Consulul Republicii Chile la Bucureşti.

Citește și alte informații de Bine despre România!

Printre schiţele cu o patină atemporală, rochii diafane şi note de jazz în surdină, seara a fost cu atât mai specială graţie numerelor impresionante de dans susţinute de Corina Petrescu, arbitru în Federaţia Română de Dans Sportiv, pornind de la conceptul evenimentului: păcate şi virtuţi. Vinurile atent selecţionate de către Casa de Vinuri Cotnari s-au încadrat perfect în peisajul serii. Schiţele vor rămâne vreme de două săptămâni în spaţiul Iconic Food Wine&Design by Camelia Şucu, unde vor putea fi vizitate şi achiziţionate de către iubitorii artei.

Partenerii evenimentului: Elegantine, Devin, Cotnari, Events Boutique, Canvas Imagine, Iconic Food Wine&Design by Camelia Şucu, Modernism.ro, Cariere-Jurnal de Leadership, Business Woman, Etiquette,VIPStyle.ro, The Brandaholic,  ArtLine, Vernisaje.

DGO_5341

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează