Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ShortsUP Open Air / 17 iulie 2010, Bucuresti / Filme scurte de vacanta

0

Un an într-o seară: sâmbătă, 17 iulie, ultimul eveniment ShortsUP din acest sezon face o retrospectivă a celor mai populare scurtmetraje.

Sâmbătă, 17 iulie, de la 21.00, la Cinema Uranus 144, ShortsUP, cu sprijinul Vodafone România, prezintă filmele scurte la care publicul a râs şi a plâns într-un an cât alţii în zece. Cele mai populare scurtmetraje proiectate la evenimentele ShortsUP în 2009 – 2010 se întâlnesc sub cerul liber, în ultimul eveniment din acest sezon, înainte de vacanţă.
Dacă la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte de luna trecută selecţia au facut-o juriile internaţionale ale marilor festivaluri de film, la evenimentul de sâmbătă, publicul e cel care a ales, de-a lungul unui an de evenimente. Va fi un adevărat picnic urban, cu multe comedii, muzică live şi o sesiune de gătit sub cerul liber gustări „de iarbă verde”.

Cele mai multe filme din program sunt comedii ilare, ca The New Tenents (r. Joachim Back, câştigător la Oscar) sau Heavy Metal Drummer (r. Luke Morris, Toby MacDonald, nominalizat la Premiile Bafta), dar şi drame amare de neuitat, precum Des morceaux de ma femme (r. Frederic Pelle, nominalizat la Cannes şi la Cesar Awards).
Evenimentul va începe cu un concert Jazzadezz, trupă românească din zona downtempo/ neo-folk, a cărei muzică, spune unul dintre membri, ’’nu trânteşte chitara de zid, nu-şi rade părul pe margini, lăsând creasta pe mijloc, ci vrea doar să scoată untul din sufletul celor care au nevoie de ceva pe pâinea seacă din farfurie”.
Biletele pentru ShortsUP Open Air de sâmbătă pot fi cumpărate în seara evenimentului, de la Cinema Uranus, şi costă 20 de lei. Acestea oferă acces la programul întregului eveniment, alcătuit din concert şi filme. Uranus 144 (fostul E-Uranus) este cinematograful în aer liber situat între Casa Poporului şi Piaţa de flori George Cosbuc (în spatele The Ark).
A fost un an plin pentru scurtmetraje. Sezonul ShortsUP 2009 – 2010 a început cu Amintirile din Epoca de Aur ale lui Cristian Mungiu şi a continuat cu încercarea de a schimba lumea prin filmele eco de la Green Screen. A urmat apoi entertainment cinematografic în doze mici la Extra Extra Shorts, pentru ca luna următoare, ShortsUP via Paris să vină cu mimi, iubiri complicate şi pasiuni fulgerătoare. Musicology a adus pe scena Operei Naţionale cele mai muzicale filme scurte, iar Maşinăria de Vise a scos la lumină coşmaruri şi vise adânc ascunse. La ShortsUP 114 a fost sărbătorit publicul, căci se împlineau 114 ani de la prima proiecţie de film din România. În iunie, 2500 de români din 4 oraşe s-au antrenat la maratonul Noaptea Lungă a Filmelor Scurte.
ShortsUP Open Air de sâmbătă, 17 iulie, încheie acest sezon cu o selecţie a celor mai populare filme din cadrul tuturor evenimentelor de peste an, urmând ca proiecţiile lunare marca ShortsUP sa reînceapa în toamnă.

Program eveniment:
Sâmbăta, 17 iulie, Cinema Uranus 144
21.00 – 22.00: Concert Jazzadezz
22.00 – 24.00: Cele mai populare scurtmetraje la ShortsUP in 2009 – 2010
21.00 – 24.00: Live Cooking de vacanţă

via feeder.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.