Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Shopping, tombole şi maşini de epocă în acest weekend la Ploieşti Shopping City

0

Cel mai important centru comercial din judeţul Prahova vine cu o nouă provocare pentru pasionaţii de shopping şi demarează campania „Weekend-uri câştigătoare în Ploieşti Shopping City”. Astfel, în fiecare sfârşit de săptămână, în perioada 10 – 26 octombrie, toţi cei care fac cumpărături în mall-ul din Ploieşti au şansa să câştige unul din sutele de premii pe loc puse la bătaie.

În plus, cei ce vin în weekend în centrul comercial  pot participa la Retro Parada Toamnei, o întâlnire a iubitorilor şi colecţionarilor de vehicule de epocă care se desfășoară simultan în 12 orașe din ţară, fiind organizată de Retromobil Club România – Filiala Prahova.

Mai mult, până pe 12 octombrie, fashionistele sunt aşteptate să se înscrie pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City în competiţia pentru o sesiune de shopping alături de Alin Gălăţescu, jurnalist fashion şi critic de modă.

Weekend-uri castigatoare

Tombola premiilor instant

Sfârşiturile de săptămână la Ploieşti Shopping City aduc premii pe loc celor ce fac cumpăraturi de cel puţin 200 lei în magazinele centrului comercial. Aceştia au posibilitatea de a se înscrie în perioada 10-12, 17-19 şi 19-24 octombrie la tombola ce le poate aduce unul din numeroasele premii puse în joc. Înscrierile se fac între orele 12:00 – 22:00 la standul special amenajat, de lângă Info Desk.

Printre premiile oferite se numără vouchere valorice, discounturi şi produse oferite de magazinele partenere: Sephora, Kitchen Shop, Musse, Intersport, Marionnaud, Optiplaza, Subway, Otter, Poema, Kendra, La Naşu Conaşu, Cycle Band, Intersport, Dalipe Duo, SoloConfitures, Flanco şi SIATI.

Automobile şi motociclete de epocă în parcarea Ploieşti Shopping City la Retro Parada Toamnei

Sâmbătă, 11 octombrie, iubitorii de maşini de epocă sunt aşteptaţi să ia parte la Retro Parada Toamnei. Zeci de automobile şi motocicle de epocă vor fi expuse între orele 10:00 – 14:00 în parcarea mall-ul. Vedeta paradei va fi un Camion Gaz Molotov din anul 1962, care a participat la realizarea filmelor româneşti, Caravana Cinematografică şi Pistruiatul.

Evenimentul se desfăşoară simultan în 12 oraşe din ţară si este organizat de Retromobil Club România – Filiala Prahova. Retromobil Club România, asociație fondată în 1998, își desfășoară activitatea sub Înaltul Patronaj al MS Regelui Mihai şi organizează  anual, în ţară şi străinătate numeroase evenimente, prin 22 filiale județene, care totalizează peste 400 de membri.

 Ultima săptămână în care pasionatele de modă pot câştiga o sesiune de shopping cu Alin Gălăţescu

Până pe 12 octombrie, pasionatele de modă pot profita de ultima săptămână de concurs şi se pot înscrie în competiţia pentru una din cele 4 sesiuni de cumpărături în valoare de 1.000 lei în magazinele din Ploieşti Shopping City. În plus, câştigătoarele vor avea parte şi de o ședință de personal styling alături de Alin Gălățescu. Înscrierile în concurs se fac pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity) sau accesând direct link-ul aplicației: https://www.facebook.com/PloiestiShoppingCity/app_208195102528120

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.