Shakespeare School organizeaza workshop-ul gratuit despre examenele Cambridge din cadrul campaniei „English – your way to success”

0

Shakespeare School organizeaza workshop-ul gratuit despre examenele Cambridge din cadrul campaniei „English – your way to success” ce incurajeaza tinerii sa obtina un certificat international de limba engleza.Workshop-ul va avea loc sambata, 19 mai, orele 12:30 la sediul Shakespeare School din strada Tokio, numarul 9, sectorul 1, Bucuresti.

Atelierul gratuit sustinut de Aniella Busila, Cambridge ESOL Presenter, le va oferi tinerilor informatii valoroase despre structura examenelor Cambridge, strategii si tehnici de abordare cu succes a examenelor, dar si avantajele unui certificat FCE si/sau CAE pentru o cariera de succes.

Shakespeare School este centru de pregatire pentru examene Cambridge recunoscut de CAMBRIDGE ESOL si anual pregateste sute de candidati pentru examenele Cambridge si IELTS. In cei 10 ani de activitate procentul de promovabilitate a cursantilor Shakespeare School la examenele Cambridge a fost de aproximativ 97%.

Invatarea limbii engleze presupune cresterea oportunitatilor pentru dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui tanar. Am initiat aceasta campanie deoarece ne dorim ca toti tinerii sa realizeze importanta cunoasterii limbii engleza, dar mai ales obtinerea unui certificat international de limba engleza pentru o cariera de succes.  In plus, un astfel de certificat se echivaleaza cu proba de competenta lingvistica de limba engleza din cadrul Bacalaureatuluia declarat directorul Shakespeare School, Adriana Alionte.

Durata atelierului de limba engleza: 1 ora si 30 de minute

 

Participarea este gratuita, iar inscrierea se realizeaza prin completarea formularului online aici: www.shakespeare-school.ro/formular.html

Calendarul tuturor workshop-urilor gratuite este publicat pe site-ul oficial:
www.shakespeare-school.ro, la rubrica „Ateliere gratuite”.
Campania „English – your way to success”  este un proiect initiat de Shakespeare School ce incurajeaza tinerii sa obtina un certificat international de limba engleza. Alaturi se afla Fischer International, centrul de carte straine si reprezentanta Cambridge ESOL in Romania.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează