Shakespeare School organizeaza workshop-ul gratuit despre examenele Cambridge din cadrul campaniei „English – your way to success”

0

Shakespeare School organizeaza workshop-ul gratuit despre examenele Cambridge din cadrul campaniei „English – your way to success” ce incurajeaza tinerii sa obtina un certificat international de limba engleza.Workshop-ul va avea loc sambata, 19 mai, orele 12:30 la sediul Shakespeare School din strada Tokio, numarul 9, sectorul 1, Bucuresti.

Atelierul gratuit sustinut de Aniella Busila, Cambridge ESOL Presenter, le va oferi tinerilor informatii valoroase despre structura examenelor Cambridge, strategii si tehnici de abordare cu succes a examenelor, dar si avantajele unui certificat FCE si/sau CAE pentru o cariera de succes.

Shakespeare School este centru de pregatire pentru examene Cambridge recunoscut de CAMBRIDGE ESOL si anual pregateste sute de candidati pentru examenele Cambridge si IELTS. In cei 10 ani de activitate procentul de promovabilitate a cursantilor Shakespeare School la examenele Cambridge a fost de aproximativ 97%.

Invatarea limbii engleze presupune cresterea oportunitatilor pentru dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui tanar. Am initiat aceasta campanie deoarece ne dorim ca toti tinerii sa realizeze importanta cunoasterii limbii engleza, dar mai ales obtinerea unui certificat international de limba engleza pentru o cariera de succes.  In plus, un astfel de certificat se echivaleaza cu proba de competenta lingvistica de limba engleza din cadrul Bacalaureatuluia declarat directorul Shakespeare School, Adriana Alionte.

Durata atelierului de limba engleza: 1 ora si 30 de minute

 

Participarea este gratuita, iar inscrierea se realizeaza prin completarea formularului online aici: www.shakespeare-school.ro/formular.html

Calendarul tuturor workshop-urilor gratuite este publicat pe site-ul oficial:
www.shakespeare-school.ro, la rubrica „Ateliere gratuite”.
Campania „English – your way to success”  este un proiect initiat de Shakespeare School ce incurajeaza tinerii sa obtina un certificat international de limba engleza. Alaturi se afla Fischer International, centrul de carte straine si reprezentanta Cambridge ESOL in Romania.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.