Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Shakespeare School organizează primul workshop gratuit cu trainer englez din cadrul campaniei „English – your way to success”

0

Shakespeare School organizeaza primul workshop gratuit cu trainer englez din cadrul campaniei „English – your way to success” ce incurajeaza tinerii sa obtina un certificat international de limba engleza. Workshop-ul va avea loc sambata, 28 aprilie, orele 16:00 la sediul Shakespeare School din strada Tokio, numarul 9, sectorul 1, Bucuresti.

Atelierul gratuit sustinut de trainerul international englez de la Cambridge University Press le va oferi tinerilor informatii valoroase despre anumite strategii si tehnici de imbogatire a vocabularului prin activitati placute, dar si recomandari privind stapanirea emotiilor pentru a comunica cu incredere in limba engleza.

Shakespeare School este centru de pregatire pentru examene Cambridge recunoscut de CAMBRIDGE ESOL si anual pregateste sute de candidati pentru examenele Cambridge si IELTS. In cei 10 ani de activitate procentul de promovabilitate a cursantilor Shakespeare School la examenele Cambridge a fost de aproximativ 97%.

„Invatarea limbii engleze presupune cresterea oportunitatilor pentru dezvoltarea  personala si profesionala a fiecarui tanar. Am initiat aceasta campanie deoarece ne dorim ca toti tinerii sa realizeze importanta cunoasterii limbii engleza, dar mai ales obtinerea unui certificat international de limba engleza pentru o cariera de succes.  In plus, un astfel de certificat se echivaleaza cu proba de competenta lingvistica de limba engleza din cadrul Bacalaureatului”, a declarat directorul Shakespeare School, Adriana Alionte.

Durata atelierului de limba engleza: 1 ora si 30 de minute

Participarea este gratuita, iar inscrierea se realizeaza prin trimiterea unui e-mail la adresa: info@shakespeare-school.ro

Calendarul tuturor workshop-urilor gratuite este publicat pe site-ul oficial:
www.shakespeare-school.ro, la rubrica „Ateliere gratuite”.

Campania „English – your way to success”  este un proiect initiat de Shakespeare School ce incurajeaza tinerii sa obtina un certificat international de limba engleza. Alaturi se afla Fischer International, centrul de carte straine si reprezentanta Cambridge ESOL in Romania.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.