Sfârșitul lumii nu vine de ziua Băcăniei cu Suflet!

0

Vă spunem că vineri, pe 21 decembrie 2012, nu-i loc de sfârșitul lumii! Pentru că Băcănia cu Suflet, colțișorul din Piața Romană cu bunătăți tradiționale românești, unde te simți ca printre prietenii din copilărie, împlinește primul anișor!

“A fost un an în care am învățat multe, în care am legat multe prietenii și în care am descoperit împreună bunătăți din toate colțurile țării. Atât de bune, încât de multe ori am văzut cum s-a luminat la fața oricine a gustat din ele”, ne-a mărturisit Doina.

Pe Doina şi pe Liviu îi găsești mai tot timpul în Băcănie, mereu prietenoși și binedispuși, oricând gata să iți spună povestea fiecărui produs. La ei chiar e altfel, simți că mergi în vizită la niște prieteni vechi, nu la cumpărături.

Nouă ne place să vă mulțumim personal că ne-am împrietenit, așa că vă așteptăm vineri, 21 decembrie, de dimineața până seara, să ciocnim un pahar de țuică fiartă, făcută așa cum o făceau bunicii noștri”, a adăugat Liviu.

 

Băcănia cu Suflet se află lângă Piața Romană, cum intri pe Mendeleev dinspre rond și mergi spre Amzei, la prima intersecție, pe partea dreapta, la numărul 37. Deasupra intrării este scris atent, cu o sfoara, Băcănie, să o recunoști ușor.

Ne vedem acolo!

Băcănia cu Suflet,

Str. I. D. Mendeleev Nr. 37

www.BacaniaCuSuflet.ro | www.facebook.com/BacaniaCuSuflet

poftabuna@bacaniacusuflet.ro

0744.373.323

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează