Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sfârșitul lumii nu vine de ziua Băcăniei cu Suflet!

0

Vă spunem că vineri, pe 21 decembrie 2012, nu-i loc de sfârșitul lumii! Pentru că Băcănia cu Suflet, colțișorul din Piața Romană cu bunătăți tradiționale românești, unde te simți ca printre prietenii din copilărie, împlinește primul anișor!

“A fost un an în care am învățat multe, în care am legat multe prietenii și în care am descoperit împreună bunătăți din toate colțurile țării. Atât de bune, încât de multe ori am văzut cum s-a luminat la fața oricine a gustat din ele”, ne-a mărturisit Doina.

Pe Doina şi pe Liviu îi găsești mai tot timpul în Băcănie, mereu prietenoși și binedispuși, oricând gata să iți spună povestea fiecărui produs. La ei chiar e altfel, simți că mergi în vizită la niște prieteni vechi, nu la cumpărături.

Nouă ne place să vă mulțumim personal că ne-am împrietenit, așa că vă așteptăm vineri, 21 decembrie, de dimineața până seara, să ciocnim un pahar de țuică fiartă, făcută așa cum o făceau bunicii noștri”, a adăugat Liviu.

 

Băcănia cu Suflet se află lângă Piața Romană, cum intri pe Mendeleev dinspre rond și mergi spre Amzei, la prima intersecție, pe partea dreapta, la numărul 37. Deasupra intrării este scris atent, cu o sfoara, Băcănie, să o recunoști ușor.

Ne vedem acolo!

Băcănia cu Suflet,

Str. I. D. Mendeleev Nr. 37

www.BacaniaCuSuflet.ro | www.facebook.com/BacaniaCuSuflet

poftabuna@bacaniacusuflet.ro

0744.373.323

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.