Azi, sambata 27 octombrie, sesiune de tongshu, protocolul de toamna: plamanii :)

0

Sambata 27 octombrie 2012, intre orele 9.30 – 11.30, in sala de meditatie Happy a Centrului Seeds for Happiness

Practicile Tongshu, asa cum se desfasoara din 2009 la Centrul Seeds for Happiness sub indrumarea lui Andu Guinea, reprezinta o compilatie unica de exercitii provenite din Yoga, Qigong si kinetoterapia traditionala occidentala.

Vechile cai au fost adaptate omului modern, care trebuie sa faca fata unor provocari ce nu existau atunci când au fost puse bazele sistemelor mai sus amintite.

In aceasta toamna, Andu va preda tehnici moderne de kinetoterapie cu unicul scop de a ne mentine sanatosi.

O parte din exercitiile perioadei imediat urmatoare vor fi destinate in special intaririi fortei plamanilor, ceea ce va duce la o ridicare a sistemului imunitar si va constitui o pregatire excelenta pentru anotimpul rece.

Va asteptam la Centru pentru a va convinge de forta si importanta echilibrului in viata noastra.

Contact : E-mail: info@seedsforhappiness.ro; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466

Taxa de participare: 20 RON/ sesiune

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează