Servicii de consultanta si training pentru 60 de companii din 3 regiuni de dezvoltare, finantate din fonduri europene nerambursabile

0

LANSARE PROIECT „ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANŢĂ”

sursa: comunicatedepresa.ro

SCHULTZ Consulting în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi Camera de Comerţ şi Industrie Braşov implementează începând cu luna ianuarie 2011 proiectul „ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANŢĂ”, proiect co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”.

Proiectul se derulează pe o perioadă de 36 de luni şi are ca obiectiv dezvoltarea competenţelor şi abilităţilor necesare administrării eficiente a afacerilor pentru echipele de management a 60 de companii din regiunile Bucureşti – Ilfov, Nord-Est şi Centru.

Proiectul pune accent pe oferirea de servicii integrate de sprijin şi asistenţă managerială unui număr de 60 de companii  şi echipelor de management ale acestora. Provocarea pe care echipa proiectului şi-a asumat-o este aceea de a oferi servicii şi soluţii manageriale de calitate reprezentanţilor mediului de afaceri din 3 regiuni de dezvoltare, care să contribuie în mod real la depăşirea provocărilor cu care se confruntă mediul de afaceri în această perioadă.

Etapele de derulare a proiectului urmăresc:

Sprijinirea a 60 de companii în identificarea competenţelor organizaţionale necesare pentru creşterea competitivităţii lor în raport cu piaţa de referinţă şi dinamica economiei regionale.

În cadrul acestei etape vor fi selectate un număr de 20 de companii din fiecare dintre cele 3 regiuni de dezvoltare vizate (pe baza unor criterii de selecţie ce vor fi stabilite în prealabil). Ulterior va fi derulată o diagnoză organizaţională a fiecărei companii pentru identificarea şi analizarea diferitelor tipuri de probleme cu care echipa de management a companiei se confruntă, precum şi pentru inventarierea nevoilor de dezvoltare organizaţională. Rezultatele obţinute vor fi integrate în rapoarte de diagnoză organizaţională ce vor fi redactate pentru fiecare dintre cele 60 de companii selectate în proiect.

Dezvoltarea şi furnizarea a 10 programe de perfecţionare profesională pentru îmbunătăţirea competenţelor de administrare eficientă a afacerii pentru echipele de management din cele 60 companii selectate.

Programele de perfecţionare vor fi elaborate pornind de la nevoile identificate în rapoartele de diagnoză a companiilor. Vor fi organizate sesiuni de perfecţionare în fiecare din cele 3 regiuni de dezvoltare vizate, la care vor participa membrii echipelor de management din cele 60 de companii implicate în proiect.

Oferirea de servicii de suport şi asistenţă în management pentru cele 60 companii implicate în proiect.

Această etapă va debuta cu elaborarea de strategii de intervenţie şi asistenţă pentru fiecare dintre cele 60 de companii, care vor cuprinde printre altele: detalierea  planului de acţiuni, ariilor de intervenţie precum şi instrumentele organizaţionale necesare a fi dezvoltate pentru fiecare dintre cele 60 de companii implicate. Ulterior, aplicarea acestor instrumente în cadrul fiecărei companii va fi monitorizată, experţii în administrarea afacerilor din cadrul echipei de implementare oferind totodată consultanţă şi coaching echipelor de management din cadrul celor 60 de companii selectate.

Despre SC Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamică de consultanţă şi training în diferite domenii precum: dezvoltare instituţională,comunicare, lucru în echipă, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului. Misiunea companiei noastre este de a oferi competenţe la standarde de excelenţă.Ingredientele pe care ne bazăm sunt: optimizarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim ştiinţele comportamentale aplicate prin metoda experenţială de formare, instruire a adulţilor.

www.schultz.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și aproape 60 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.