Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sensiblu investeste peste 170.000 Euro pentru sanatatea pacientilor prahoveni

0

In lunile septembrie si octombrie Sensiblu a contribuit la dotarea spitalelor din Ploiesti cu mobilier si aparatura medicala in valoare de peste 170.000 Euro. Spitalul de Obstetrica si Ginecologie si Spitalul de Pediatrie au beneficiat de donatii.

„Orice parinte stie cat de importanta e sanatatea copiilor. De aceea, Sensiblu a derulat de-a lungul timpului numeroase campanii prin care am ajutat copiii din intreaga tara. Suntem bucurosi ca am reusit sa imbunatatim conditiile de spitalizare ale micilor pacienti de la Spitalul de Pediatrie.

Prin donatia de la Spitalul de Obstetrica Ginecologie speram sa contribuim la mentinerea sanatatii pacientelor din intregul judet. Suntem  constienti de faptul ca de sanatatea femeilor, in special a viitoarelor mamele, depinde in mare masura sanatatea copiilor nostri si a intregii comunitati. Speram ca pacientele sa beneficieze din plin de tehnica de ultima generatie care le este pusa la dispozitie. Sensiblu si grupul A&D Pharma vor derula in continuare proiecte similare, in beneficiul pacientilor.” a spus Robert Popescu Chief Executive Officer Sensiblu

 

Investigatii medicale de ultima ora la Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti a fost dotat cu un ecograf de ultima generatie, datorita caruia pacientele din judetul Prahova beneficiaza de investigatii medicale de ultima ora. Ecograful Voluson E8 permite realizarea tuturor tipurilor de examinări ecografice, atat obstetricale cat si ginecologice, inclusiv ecografie mamara.

Datorita rezolutiei inalte a aparatului, se pot obtine imagini ale inimii fetale cand fatul are dimensiunea unui deget. Aparatul este dotat cu softuri ce permit evaluarea cu finete a sarcinii in functie de trimestru sau de organ: softuri dedicate pentru urmarirea evolutiei fatului pe intreg parcursul sarcinii, sau pentru ecografia de cord fetal, softuri de evaluare a craniului fetal, etc.

“Ecograful multidisciplinar Doppler 3D/4D este liderul in materie de ecografe dedicate examinarilor de obstetrica ginecologie. Combina calitatea exceptionala a imaginii cu tehnologii unice de prelucrare a volumelor, permitind diagnosticul si luarea deciziei terapeutice chiar si in  cazuri complexe, cu risc crescut. Cu ajutorul unor softuri si tehnologii precum 4D avansat, mod tomografic, dar si altele, permit depistarea unei game largi de malformatii fetale (cord, osteoarticular, genitourinar, digestiv, etc). In perspectiva il vom utiliza si la examenul sanului dar si pentru recoltarea de lichid amniotic pentru amniocenteza,” explica Dl. Dr. Calin Boeru, Managerul Spitalului de Obstetrica Ginecologie Ploiesti

Anual au loc 5000 de nasteri la spitalul de Obstetrica Ginecologie din Ploiesti.

 

Conditii mai bune pentru copiii internati la Spitalul de Pediatrie Ploiesti

Spitalul de Pediatrie din Ploiesti beneficiaza de 45 de paturi si saltele noi, de noua aparate de aer conditionat si nebulizatoare absolut necesare pentru tratamentul celor mici.

„Donatia facuta de Sensiblu a imbunatatit microclimatul si conditiile hoteliere ale sectiei de copii mari, crescand gradul de satisfactie al pacientilor si apartinatorilor” a spus Dl. Dr. Vasile Oresta, Managerul Spitalului de Pediatrie Ploiesti.

 

 

***

 

 

 

 

Despre Sensiblu

Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piaţa de sănătate şi frumuseţe din România, fiind cea mai mare reţea de farmacii sub un brand. Propunerea unică a Sensiblu, adresată pacienţilor şi clienţilor celor 280 de farmacii din 61 de oraşe, este îmbinarea între soluţiile pentru o viaţă sănătoasă şi cele pentru frumuseţe şi stare de bine.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi:

www.sensiblu.com

http://www.facebook.com/Sensiblu

twitter.com/Sensiblu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.