Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Senatorul melcilor” deschide Festivalul Armonii Poetice

0

Primăria Municipiului București, prin Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, Asociaţia Culturală “Pro Valores” și Radio România Cultural vă invită în perioada 4 – 12  octombrie 2014, la cel mai important festival poetico – muzical al anului.

Marele actor Dorel Vișan, un artist cu o carieră excepțională: zeci de  roluri în teatru, de la Molière la Shakespeare, de la Marivaux la Büchner, iar în film peste 50 de personaje create în producții românești și internaționale se întâlnește în primul regal de poezie și muzică din cadrul Festivalului Armonii Poetice cu unul dintre cei mai valoroși flautiști– Ion Bogdan Ștefănescu, cel care v-a impresionat în ultimii ani în turnele naționale “Flautul de aur”.

Acest dialog inedit poetico –muzical va avea loc sâmbătă 4 octombrie, de la ora 12, în cadrul feeric oferit de Palatul Mogoșoaia.

Afis-festival-octombrie

A doua zi, de la aceeași oră, puteti asista la un recital oferit de excepționala actriță Maia Morgenstern, director al Teatrului Evreiesc din București și artist care v-a impresioant în numeroase filme și piese de teatru și de singurul interpret de blues al României cu o carieră importantă și în SUA –  A.G.Weinberger.

 Festivalul Armonii poetice se va desfășura până pe 12 octombrie, iar întâlniri de neuitat vă vor mai Daniela Nane și pianista Ioana Maria Lupașcu (11 octombrie), precum și Virgil Ogășanu și Duo Cello Jaya, formație alcătuită din Ella Bokor și Mircea Marian (12 octombrie).

Festivalul Armonii Poetice va mijloci patru întâlniri în care versurile unor poeți ca: Blaga, Eminescu, Sorescu, Storin, Coșbuc sau Ana Blandiana se vor împleti cu armoniile imaginate de: Rahmaninov, Piazzolla, De Falla, Debussy sau Neil Young.

            Programul complet pe: http://armoniipoetice.wordpress.com/

                 La toate cele patru spectacole INTRAREA  ESTE  LIBERĂ

Organizatori: Primăria Municipiului București, prin Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, Asociaţia Culturală “Pro Valores” și Radio România Cultural

Parteneri Media: Radio Romania Muzical, Ziarul Metropolis, Observator cultural, Port.ro, Agentia de carte.ro, Artindex, Looms, Onlinegallery.ro, Diseara.ro, Modernism, Calendar evenimente, Art Act magazine.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.