Seminarul Solisis „Acorda-ti timp…”

0

Pe 14 iunie, Ceainaria Tea House si Centrul de Dezvoltare Personala Solisis va invita la un nou eveniment si de data aceasta ne propunem sa vorbim despre ganduri emotii si felul in care acesta ne conduc sau influenteaza viata. Despre cine suntem dincolo de ele, dincolo de identificarea cu mintea noastra.

Asa cum am discutat in prima intalnire de acest gen la Ceainaria Tea House, vitalitatea noastra, fizica, mentala si emotionala sunt in stransa legatura cu ceea ce noi insine cream, emitem… adica gandurile pe care le nutrim pentru persoanele din jur, emotiile pe care le generam (bucurie, iubire sau frustrare si suparare) si cuvintele pe care le pronuntam (daca ele vin din iubire sau frica).
Astfel, Centrul Solisis ne propune sa luam o pauza, sa privim in interior, sa gasim in noi solutia prin constientizare, intelegere si autocunoastere. “Lipsa de timp”, oboseala, incapacitatea de a se concentra, stresul, nemultumirea sunt manifestari care arata un dezechilibru interior, o nevoie de purificare si de eliberare.
Vineri 14 iunie, orele 19:00, la Ceainaria Tea House ne intalnim sa intelegem cum putem sa regasim echilibrul nostru interior. Discutam liber si incurajam implicarea oricui in comunicare, oferind un spatiu de analiza si constientizare pentru fiecare participant.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează