Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminarul Solisis „Acorda-ti timp…”

0

Pe 14 iunie, Ceainaria Tea House si Centrul de Dezvoltare Personala Solisis va invita la un nou eveniment si de data aceasta ne propunem sa vorbim despre ganduri emotii si felul in care acesta ne conduc sau influenteaza viata. Despre cine suntem dincolo de ele, dincolo de identificarea cu mintea noastra.

Asa cum am discutat in prima intalnire de acest gen la Ceainaria Tea House, vitalitatea noastra, fizica, mentala si emotionala sunt in stransa legatura cu ceea ce noi insine cream, emitem… adica gandurile pe care le nutrim pentru persoanele din jur, emotiile pe care le generam (bucurie, iubire sau frustrare si suparare) si cuvintele pe care le pronuntam (daca ele vin din iubire sau frica).
Astfel, Centrul Solisis ne propune sa luam o pauza, sa privim in interior, sa gasim in noi solutia prin constientizare, intelegere si autocunoastere. “Lipsa de timp”, oboseala, incapacitatea de a se concentra, stresul, nemultumirea sunt manifestari care arata un dezechilibru interior, o nevoie de purificare si de eliberare.
Vineri 14 iunie, orele 19:00, la Ceainaria Tea House ne intalnim sa intelegem cum putem sa regasim echilibrul nostru interior. Discutam liber si incurajam implicarea oricui in comunicare, oferind un spatiu de analiza si constientizare pentru fiecare participant.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.