Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminarul Comunităţii de CSR a reunit 60 de specialişti din aproape 40 de companii

0

Primul Seminar al Comunitatii de CSR, realizat pe 5 noiembrie de echipa CSR Media, a reunit circa 60 de specialisti si comunicatori de CSR din aproape 40 de companii romanesti.

In cadrul intalnirii au fost dezbatute subiecte de interes din domeniul Responsabilitatii Sociale Corporative. Lavinia Toma – Corporate Communications Henkel Romania, Mona Nicolici – Manager Sustenabilitate OMV Petrom, Veronica Dogaru – Corporate Communications Manager Orange Romania, Valentina Vesler – PR Manager Aqua Carpatica sau bloggerul Cristian China-Birta sunt cativa dintre speakerii prezenti la eveniment.

Astfel, intr-o atmosfera informala, participantii au dezbatut idei legate de integrarea practicilor sustenabile in strategia de business si despre rolul si obiectivele Responsabilitatii Sociale Corporative in contextul actual.

„Seminarul Comunitatii de CSR face parte din seria noastra de initiative menite sa creeze Comunitatea specialistilorde CSR din Romania. Feedback-ul participantilor a fost unul extrem de pozitiv, fapt ce ne-a demonstrat necesitatea organizarii unui astfel de seminar, in care specialistii de CSR sa afle noutati din domeniu, sa dezbata subiecte specifice, sa schimbe idei, dar – cel mai important – sa interactioneze intre ei. Suntem extrem de incantati de reusita acestei intalniri”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager al CSR Media Network.

In cadrul Seminarului au fost abordate, de asemenea, subiecte referitoare la sponsorizari ca instrument de CSR sau la modalitati de a motiva angajatii sa participe voluntar la campaniile initiate de companii. Nu in ultimul rand, s-a discutat si despre comunicarea proiectele de CSR catre publicul interesat, din punctul de vedere al consultantilor, bloggerilor si reprezentantilor mass media.

Seminarul Comunitatii de CSR @CSRmedia.ro_52

Seminarul a fost sustinut de companiile Orange Romania, Henkel si Aqua Carpatica.

In perioada urmatoare, echipa CSRMedia.ro se pregateste sa organizeze a doua editie a Galei de premiere Romanian CSR Awards™. In cadrul competitiei vor fi premiate cele mai bune proiecte de CSR derulate de companiile autohtone pe parcursul anului 2013. Totodata, echipa pregateste si un nou Studiu in domeniu de CSR, document ce va fi realizat impreuna cu specialistii de la Ernst&Young Romania. Toate aceste initiative vin sa sustina comunitatea din domeniu si sa recunoasca initiativele de CSR realizate in tara noastra.

Despre CSR Media Network

CSR Media Network este o platforma online ce are ca scop informarea si promovarea valorilor civice si a actiunilor de Responsabilitate Sociala Corporativa (CSR) la nivelul publicului larg. Proiectul s-a nascut din necesitatea unui spatiu jurnalistic profesionist dedicat actiunilor de Responsabilitate Sociala a Companiilor din România si nu numai. Punctele forte ale retelei sunt cele doua site-uri de stiri despre actiuni de CSR, respectiv site-ul in limba romana CSRmedia.ro si editia europeana, in limba engleza, CSRmedia.eu. Reteaua inglobeaza si HartaCSR.ro, o baza de date a proiectelor de responsabilitate sociala din Romania si site-ul de interviuri cu specialistii din domeniu CSRLeaders.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.