Seminariile DOR cu regizoarea si scenarista Iulia Rugina

0

Te tinem la curent cu starea vremii de la FFFF.

Vineri, 22 februarie, se anunta cod portocaliu de inspiratie in Mansarda prietenilor de la FFFF. Regizoarea si scenarista Iulia Rugina va transmite in direct valul de povesti din lumea filmului.

Deci de la ora 19 te asteptam la Seminarul DoR, serie de evenimente organizate impreuna cu prietenii de la Decat o Revista. E musai sa te inscriii daca vrei sa iti salvezi un loc, pentru ca nu incapem foarte multi. O poti face aici.

De Iulia mai auzi cand se vorbeste despre filmele Buna Cristina! Pa Cristina!Museum of Broken Relationships,Captivi de Craciun, sau de asociatia Control N.

6AY_1b2C

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează